piotr7454 Opublikowano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2019 Witam mam problem po podlaczeniu nowego radia zapomnialem podpiac lampke z air bagu po zapaleniu zaplonu zaczela mrugac poduszka zastosowalem regulke zaplonowa zaczela mrugac wolniej swieci trzy sekundy i gasnie i tak zostalo po podlaczeniu auta pod komputer w aso i nie tylko problem brak zadnych bledow powiedzieli ze wszystko jest sprawne brak zadnych bledow auto ma zapalanie start stop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter Opublikowano 23 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 W dniu 19.12.2019 o 15:49, piotr7454 napisał: Witam mam problem po podlaczeniu nowego radia zapomnialem podpiac lampke z air bagu po zapaleniu zaplonu zaczela mrugac poduszka zastosowalem regulke zaplonowa zaczela mrugac wolniej swieci trzy sekundy i gasnie i tak zostalo po podlaczeniu auta pod komputer w aso i nie tylko problem brak zadnych bledow powiedzieli ze wszystko jest sprawne brak zadnych bledow auto ma zapalanie start stop To moze odepnij znowu AIRBAG, wlacz zaplon, potem znowu poducha sie zapali i skasuj komputerem (ASO)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zibisenior Opublikowano 12 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 Taki problem mam z mrugającym symbolem poduszki i powiedziano mi ze to wtyczka pod fotelem kierowcy.Czy ktoś się z tym spotkal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.