kaszmir03 Opublikowano 26 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2019 Witam mogę prosić o informację gdzie znajduje się bezpiecznik od świateł postojowych. Przy zmianie świateł najprawdopodobniej się przepalił. Obydwa światła postojowe nie działają i tylko one. Szukam na zdjęciach w internecie ale na rozpisce bezpieczników nie potrafię znaleźć. Z góry bardzo dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salikartur Opublikowano 26 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2019 Witam mogę prosić o informację gdzie znajduje się bezpiecznik od świateł postojowych. Przy zmianie świateł najprawdopodobniej się przepalił. Obydwa światła postojowe nie działają i tylko one. Szukam na zdjęciach w internecie ale na rozpisce bezpieczników nie potrafię znaleźć. Z góry bardzo dziękuję.Po prawej stronie od akumulatora musisz zdjąc kanał dolotowy powietrza 2 plastikowe zatrzaski. Pod spodem jest skrzynka jak otworzysz masz opis, środkowy rząd o ile dobrze pamiętam 10AWysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho59 Opublikowano 26 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2019 witam. Potwierdzam , bezpieczniki są pod spodem skrzynki która odsłoni się po zdjęciu kanału dolotowego, trzeba ją obrócić.. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.