Artur2020 Opublikowano 29 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2019 Witam, czy może ktoś myślał nad tematem połączenia X-Traila z CarPlay. Na chwilę obecną co wiem, to, że nowy NissanConnect nie obsługuje CarPlay oraz wersji Auto na Androida, system CarPlay siedzi w telefonie, fabryczna funkcja, natomiast po podłączeniu na kablu do samochodu, jest wykrywany tylko NC. Wygląda na to, że nowy Trail nie działa z CarPlay i to w samochodzie brakuje oprogramowania do obsługi CarPlay. Moje pytanie, czy może ktoś próbował podejść do tematu, może udało znaleźć się info o ewentualnym uaktualnieniu oprogramowania w samochodzie. Szereg modeli z Nissanconnect obsługuje CarPlay, w niektórych państwach również nowe Traile mają obsługę CarPlay co wskazuje na to, że jest to tylko kwestia odpowiedniego oprogramowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakor Opublikowano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 (edytowane) Pytanie wraca jak bumerang. AP i CP jest w QQ, które maja _nowe_ radio (przycisk Camera po prawej stronie. W X w Polsce jak na razie jest stare radio które nie obsługuje i tyle. Bez wymiany sprzętu nic nie zrobisz. Nawet wątpię aby dało się same radio wymienić. Edytowane 31 Grudnia 2019 przez Smakor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasziek Opublikowano 8 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2020 Zawsze można pokusić się o wymianę na Dasaita px6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArtM Opublikowano 13 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2020 W dniu 8.01.2020 o 07:36, stasziek napisał: Zawsze można pokusić się o wymianę na Dasaita px6 Można, można pytanie jest jak to współpracuje z kamerami w X Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasziek Opublikowano 14 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2020 (edytowane) 12 godzin temu, ArtM napisał: Można, można pytanie jest jak to współpracuje z kamerami w X Z tego co widzialem to obsluguje kamery 360. Edytowane 14 Stycznia 2020 przez stasziek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Windmill_PL Opublikowano 16 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 Ale Dasaita px6 chyba nie obsługuje CarPlay? Czy znacie jakiś zamiennik oryginalnego radia który obsługiwałby CarPlay? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArtM Opublikowano 16 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 No właśnie też się zastanawiam bo odbieram auto w przyszłym tygodniu i wiem co mnie będzie denerwowało czyli oryginalne radio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakor Opublikowano 16 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 Można się przyzwyczaić do tej beznadziei. W Toyocie miałem jeszcze gorsze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Windmill_PL Opublikowano 18 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2020 (edytowane) Nawet w Malezji do X-traila po lifcie wkładają radio z CarPlai i android auto. A Polska to niestety trzeci świat :-( Edytowane 18 Stycznia 2020 przez Windmill_PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArtM Opublikowano 18 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2020 No i za cholerę nie jest to dla mnie zrozumiałe czemu tak robią.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakor Opublikowano 18 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2020 VW tez w najnowszym pasacie spieprzył radio... Może Japońce czekają, żeby w Polsce dać coś nowego wypasiowego Tylko żeby im do głowy nie przyszło likwidować gałki od klimy i przyciski manualne z boku radia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArtM Opublikowano 18 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2020 Może można gdzieś dostać takie radio żeby podmienić, z tego co wiem to w 2020 w drugiej połowie ma się zmienić radio, a w 2022 nowy X Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakor Opublikowano 18 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2020 I dobrze w 2023 kończę leasing, w sam raz ;P Ciekawe czy będzie motor 0,9 ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi