czosnekx Opublikowano 30 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 Witam , Świece zostały wymienione na 4,4V i auto pali od strzała, musiałem już kupić auto z Francji ze świecami nie od tego typu silnika. Pozdrawiam 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafsty Opublikowano 31 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2020 (edytowane) To ciekawe ile faktycznie ten silnik ma przejechane? Skoro już ktoś świece wymieniał i zrobił taka fuszerkę to zapewne płakał jak sprzedawał Edytowane 31 Stycznia 2020 przez rafsty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 1 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 Ja myślę, że na różne rynki mogą montować świece o różnej specyfikacji.Mój 1 5 dci od razu po zakupie w salonie miał ten sam problem, a pierwotnie był przeznaczony do sprzedaży na Bałkany (sprawdziłem)W aucie zmieniono świece i problem nigdy nie powrócił! (TIIDA 2007)Za to panewki niestety tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafsty Opublikowano 3 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 Manix i uważasz że serwis tego nigdy nie naprawił a widać że troszkę przeglądów miało to auto przy takim przebiegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi