ron5 Opublikowano 20 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 Witam, w mojej Navarze mam fabryczne radio z BT i zmieniarką CD.Gra ok ale już nieco archaiczne.Chcę wymienić na radio z BT i z Aux,Usb i miejscem na kartę SD.Czy znacie sprzęt,który by pasował? Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sq9mcs Opublikowano 20 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 Każdy 2 DIN z adapterem sterowania z kierownicy i odpowiednimi kablami zasilania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ron5 Opublikowano 20 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 dzięki,jest mnóstwo takich na allegro.Rozeznam dokładniej i zainwestuję.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mleczko Opublikowano 20 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 Albo znajdź post kolegi sq9mcs i załóż tableta w miejsce radia. Pozdrawiamy serdecznie Ml Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ron5 Opublikowano 22 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 Panowie,dzięki za dotychczasowe porady ale jest mały problem.Dostępnych jest masa odbiorników 2 din a swoją drogą to niesamowite jaki jest postęp w tym zakresie-za stosunkowo małe pieniądze jest sprzęt z mnóstwem funkcji. Mój problem- chcę mieć nadal z nowym radiem sterowanie z kierownicy.Prawie wszystkie radia mają wyjście do sterowania ale jak się zorientowałem może być potrzebny interfejs.Na allegro widzę tylko 1 uniwersalny i to za 400 pln.Czy dobry warsztat audio radio da radę dobrać interface ,czy to jest skomplikowany temat? Nb skłaniam sie do stacji multimedialnej Blaupunkt,czy to dobry wybór? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sq9mcs Opublikowano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 (edytowane) Mam za 250zł interfejs firmy Connects. Jak chcesz zapraszam na prv. Z demontażu ale w pełni sprawny. Edytowane 22 Stycznia 2020 przez sq9mcs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astol Opublikowano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 Witam.Do niektórych modeli np.Kenwood nie potrzeba żadnego interfejsu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papa_bizkit Opublikowano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 ja mam jakies radio gms i dziala. podlaczylem przewody i radio majac funkcje uczenia sie... nauczylo sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ron5 Opublikowano 23 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 akurat kupiłem kenwooda i mam montaż w dobrym warsztacie na 17.02 ,mam nadzieje że dadzą radę.jak bedzie klopot to zgłosze sie po ten interfejs za 250, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
charlee Opublikowano 25 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2020 W dniu 22.01.2020 o 22:44, papa_bizkit napisał: ja mam jakies radio gms i dziala. podlaczylem przewody i radio majac funkcje uczenia sie... nauczylo sie Możesz podać jaki masz model? Informacje z komputera pokładowego też wyświetla ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papa_bizkit Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 (edytowane) GMS 6401. Wydaje mi się że podłącza się dwa kabelki przy radio, normalnie do kabelków przychodzących z kierownicy i w radio wchodzisz w funkcje SWC (poprawiłem), tryb uczenia się, ustawiasz np że ma się głośniej robić i klikasz sobie powiedzmy plusik na kierownicy. I tak ustawiasz po kolei. Żadnych interfejsów nie mam i śmigają przyciski. Edytowane 28 Stycznia 2020 przez papa_bizkit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
charlee Opublikowano 27 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2020 Dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sq9mcs Opublikowano 28 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2020 SWC - Steering Wheel Control Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ron5 Opublikowano 19 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 Dla i formacji-Kenwood zamontowany,sterowanie z kierownicy bez interfejsu z jakimiś drobnymi przeróbkami wtyczek.Generalnie rewolucja w multimediach w navarze-w porównaniu z fabrycznym radiem.Polecam taką operację i dziękuję z podpowiedzi w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi