Nowik86 Opublikowano 4 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2020 Cześć! Przekopałem forum i internet, ale nie znalazłem takiego info. Potrzebuję poznać wszystkie oznaczenia (najlepiej na foto) które są wytłoczone\zapisane na wewnętrznej części zderzaka przód z Nissan 350Z rok 2006 EU. Uprzedzający pytanie: "Po co Ci to?" informuję, że koleś który spawa plastiki potrzebuje znać te oznaczenia materiału, gdyż chcę zaspawać dwie dziury pod rejestracją w tymże zderzaku. Jakby ktoś miał zdjęty zderzak i mógłby zerknąć, to byłbym cholernie wdzięczny i szykowałbym dobre piwo\flaszkę\etc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cytrus Opublikowano 4 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2020 Cześć Nowik moja rada musisz uderzyć do jakiegoś sprzedawcy i poprosić o zdjęcia oznaczeń (żeby mieć pewność ze będzie pasował ;p ) raczej nikt swojego nie ściągnie żeby sprawdzić:c btw ja miałem otwory ale wykorzystałem żywice epoksydową mam nadzieję, że wyginanie się zderzaka w końcu plastik jest elastyczny - nie spowoduje że oczka wyskoczą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowik86 Opublikowano 5 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2020 Oczywiście nie chodzi mi o to, aby ktoś go zdejmował i sprawdzał, bo sam to mogę zrobić Chodzi o to, że może ktoś ma gdzieś w garażu jakiś leżący luzem, bo grzebie coś przy aucie w zimie Tak, wiem - muszę pogadać z kimś allegro, olx itp. tylko trochę głupio zawracać komuś d*pę jak i tak tego zderzaka nie kupię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavlo35 Opublikowano 5 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2020 Cześć Nowik, Ja w moim 350Z miałem na zderzaku numer 62022-CF40J, oznaczenia materiału nie pamiętam. Też miałem spawać ale po poszukaniu w necie po tym numerze znalazłem nowy zderzak z zamiennika w polcar https://catalog.polcar.com/#!KatKatalogGlowny/zderzak-przedni-273607/1102981 Koszt spawania i robocizny był wysoki i zdecydowałem się na zakup nowego zamiennika. Pasował jak oryginał. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowik86 Opublikowano 6 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 Dziękuję za numer. Napisałem kilka @ do sprzedawców którzy mają wystawione zderzaki "luzem" ale cisza...chyba czeka mnie zdjęcie tego mojego zderzaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowik86 Opublikowano 30 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2020 Zderzak przód ogarnięty - gdyby ktoś kiedyś potrzebował, to kod materiału z jakiego wykonany jest zderzak to >PP+EPM T15<. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.