michalb Opublikowano 11 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 (edytowane) Z okazji drugich urodzin, postanowiłem nabyć takową listwę. Jest kilka na aledrogo. Czy ktoś może nabywał taką i jest zadowolony i może polecić sklep? coś takiego: dzięki! Edytowane 11 Lutego 2020 przez michalb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SmallCity Opublikowano 17 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2020 zakupiłem bo mi się porysował zderzak od ładowania i rozładowania, warte zakupu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neuspeed Opublikowano 17 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2020 (edytowane) Również polecam. Edytowane 20 Lutego 2020 przez neuspeed Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakor Opublikowano 21 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 A co to za listwa bo ładnie pasuje do dolnego chromu. Ja mam szary więc cała chrom mi się nie podoba, za bardzo się rzuca w oczy. Jak już to czarna/grafitowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 21 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 W dniu 17.02.2020 o 22:41, neuspeed napisał: Również polecam. Jak przyciemniałeś szyby? Kto lakierował czujniki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakor Opublikowano 21 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 Przecież szyby są fabrycznie przyciemnianie a czujniki fabrycznie pomalowane...???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neuspeed Opublikowano 21 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 Dokładnie tak, kupiłem wersje Tekna, więc miałem przyciemniane szyby i w kolorze nadwozia czujniki. Odnośnie listwy, to szukałem krótko i ta mi się tak spodobała że się na nią zdecydowałem i nie żałuje bo nie dość że robi robotę to jeszcze moim zdaniem ładnie wygląda. Dodatkowo sprawia wrażenie trwałej i wykonanej z dobrego materiału. https://allegro.pl/oferta/nissan-x-trail-2017-ochronna-listwa-zderzaka-abs-8819183983?snapshot=MjAyMC0wMi0xMVQxODozMzo0My41MTRaO2J1eWVyOzgwZjc0ZjNjNWQ1ZDYzYThlYTcwMjhjZTRiNzUxZmM5ZWU3N2NkZDZlYWMyZDVlOWYwZjBkNzI2YTRmNDE2NDA%3D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakor Opublikowano 21 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 Kurcze ona jest plastikowa... NIe sprawia problemów podczas montażu albo użytkowania? Plastik jednak jest twardy a lakier na autach jak roztopione masło ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArtM Opublikowano 22 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 Myślałem nad taką listwą, narazie zakupiłem taką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neuspeed Opublikowano 22 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 16 godzin temu, Smakor napisał: Kurcze ona jest plastikowa... NIe sprawia problemów podczas montażu albo użytkowania? Plastik jednak jest twardy a lakier na autach jak roztopione masło ;/ Zero problemów podczas montażu i użytkowania, pasuje idealnie a ta cześć zderzaka jest twarda w miarę więc nie widzę powodów do zmartwień. Co masz dokładnie na myśli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek_L Opublikowano 22 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 (edytowane) Ja taką zakupiłem w Nissanie za 450 zł + folia ochronna na zderzak. Edytowane 22 Lutego 2020 przez Jarek_L Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JackSet Opublikowano 1 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 Ladne te listwy. Szukam do srebrnego koloru nadwozia ale raczej nie chce chromu. Moze czarna/grafitowa. OT. Moze ktos ma na sprzedaz listwe srebrną na przedni zderzak tę wąziutką na dole bo ostatnio zabilem slupek i pękła cholerna. J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi