Gość zecikk Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 To ja mam jeszcze inaczej: pada sobie deszczyk, wsiadam do samochodu, szyby nie zaparowane, nawiew wyłączony, ruszam, włączam nawiew i.... wszystko zaparowane, czy to ciepłe, czy zimne powietrze!!! Jak nie był włączony było ok. woda z wnetrza auta paruje i osiada. znaczy jak masz piach kurz itp to wciaga wode a jak wlaczasz ogrzewanie to paruje wtedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamilos210 Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Ja tak źle w swojej P10 nie mam Szybki parują tylko przez noc <oczywiście tylko w zimę > i jak się rano wsiada to szybko nawiew radzi sobie z problemem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość AD2M Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Problem z nadmiernym parowaniem szyb może tez wynikac ze zużytych uszczelek przy drzwiach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość daniel22 Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 zony szef tez mial z tym problem i wyczyscil szybe denaturatem! na poczatku smierdzialo troche ale juz nie paruja. osobiscie nie probowalem ale jemu pomoglo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość users35 Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 Ja miałem problem z parowaniem szyb w swojej P10. Okazało się, że pęknięta jest plastikowa dźwignia od sterowania obiegiem zamkniętym - cały czas obieg był zamknięty pomimo tego, że słychać było odgłosy silnika sterującego klapą obiegu (przez to myślałem, że działa prawidłowo). Po całkowitym zdemontowaniu klapy problem z parowaniem zniknął. Namawiam do sprawdzenia tego (trzeba zdemontować schowek przed pasażerem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi