Robert_B Opublikowano 26 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 Witam, Od kilku dni dostępna jest nowa wersja oprogramowania systemu multimedialnego do QQ J11b (po lifcie). Numer wersji: 0821. Aktualizację można pobrać i zainstalować samodzielnie przez Wi-Fi. Mam wrażenie, że zdecydowanie stabilniej działa połączenie BT ze smartfonem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRZECH0TNIK PL Opublikowano 27 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 Ta aktualizacji dotyczy li tylko wersji J11 po liftingu? A możne były jakieś dla J11 r. 2015 ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert_B Opublikowano 27 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 Nie wiem. To mój pierwszy Nissan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Intruz Opublikowano 9 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 W dniu 26.02.2020 o 17:52, Robert_B napisał: Witam, Od kilku dni dostępna jest nowa wersja oprogramowania systemu multimedialnego do QQ J11b (po lifcie). Numer wersji: 0821. Aktualizację można pobrać i zainstalować samodzielnie przez Wi-Fi. Jak długo przebiegała aktualizacja oprogramowania przez WiFi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert_B Opublikowano 10 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 Kilkanaście minut, trochę to trwa niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Intruz Opublikowano 10 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 Siedziałem ponad 30min i ciągle komunikat: Pobieranie danych w toku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 10 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 1 godzinę temu, Intruz napisał: Siedziałem ponad 30min i ciągle komunikat: Pobieranie danych w toku... Dokładnie mam to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRZECH0TNIK PL Opublikowano 11 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 ciekawe co ta aktualizacja da więcej - chętnie poczytam skro do mojego już nic nowego nie ma :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryszard48 Opublikowano 12 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 (edytowane) A no taka, dojeżdzamy do ul LEŚNEJ i komunikat UWAGA. DROGA NIEUTWARDZONA Edytowane 12 Marca 2020 przez Ryszard48 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Intruz Opublikowano 13 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2020 Ale przecież nie chodzi o aktualizacje mapy tylko oprogramowania inforozrywki. Więc nie widzę związku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert_B Opublikowano 13 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2020 Zgadza się, aktualizacja o której informowałem nie obejmuje nawigacji. A odnośnie nawigacji, to już wypowiadałem się na tym Forum. Chętnie dopłaciłbym za brak tego "navipodobnego" produktu. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryszard48 Opublikowano 13 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2020 Ja tylko tak na marginesie wtrąciłem o mapach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czech Opublikowano 15 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2020 Próbowałem zrobić aktualizacje, ale system prosi o podłączenie po USB. Nie miałem czasu i na razie więcej nie kombinowałem. Mapy rzeczywiście stawiają dużo do życzenia, ale zawsze można korzystać z Android Auto i aktualnych map Google. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert_B Opublikowano 15 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2020 Jak Google dopracuje swoją nawigację, to może tak. Niestety, w tempie, w jakim to robi to jeszcze parę lat upłynie. Odnośnie Android Auto, to jeśli ktoś nie ma smartfona z Androidem 10, to oficjalnie w Polsce nie uruchomi Android Auto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czech Opublikowano 15 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2020 Mam Androida 9 i bez problemu wszystko działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lutenet Opublikowano 15 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2020 Android 8.1.0 i śmiga jak ta lala.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert_B Opublikowano 16 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 Rozumiem, że instalowaliście aplikację Android Auto z nieoficjalnego źródła. Pamiętajcie, że w przypadku telefonów służbowych zarządzanych przez pracodawcę (MDM) nie ma możliwości instalacji oprogramowania z innych źródeł niż sklep Google. A odnośnie działania Google Maps, to faktycznie, macie rację - działa. Tyle że info o fotoradarach jest dostępne losowo, informacja o prędkości dostępna losowo i nikt nie wie od czego to zależy. Niektóre funkcje są w navi na smartfonie, a w Android Auto już ich nie ma. Itp., itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czech Opublikowano 23 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 Dzisiaj ponownie powtórzyłem aktualizować oprogramowanie systemu multimedialnego.Wszystko poszło OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi