Krzaku33 Opublikowano 26 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 Witam. Mam mały problem z x-em, silnik kręci ale nie uruchamia się. Synchronizacja z silnikiem jest ale komputer mówi, że zabroniony dostęp czy jakoś (najprawdopodobniej blokuje go immobilizer ). Podzwoniłem w parę miejsc ale cyt. nie do tego sterownika. Czy ktoś ma jakiś pomysł gdzie z kim albo jak go uruchomić? Numer sterownika Nissan 23710 3UH7A, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gkowal Opublikowano 26 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 Trochę chaotyczna informacja. Czy to jest oryginalny moduł z tego samochodu od tego silnika, który wcześniej działał i teraz z jakichś przyczyn przestał? Czy też jest to moduł z innego samochodu który próbujesz wstawić do swojego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzaku33 Opublikowano 26 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 W takim stanie przywiozłem od sąsiadów DE. Zbytnio nie wiem czy ktoś tam "grzebał" ale po tym co widziałem i czytałem to jest od niego. Ale głowy nie dam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gkowal Opublikowano 26 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 Bez dostępu do CONSULT'a raczej będzie problem z naprawą. Wysłałem Ci kawałek serwisówki dla T31 o nazwie ENGINE CONTROL SYSTEM (M9R), ale prawie wszędzie w niej jest jakieś odniesienie do CONSULT'a Możesz także zajrzeć do poniższego wątku, może zdiagnozujesz tym sposobem błędy i znajdziesz jakieś odpowiedzi w serwisówce. Więcej nie pomogę bo tego modelu dokładnie nie znam, a nie chcę się bawić w jakieś teorie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek3 Opublikowano 26 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 1 godzinę temu, Krzaku33 napisał: Witam. Mam mały problem z x-em, silnik kręci ale nie uruchamia się. Synchronizacja z silnikiem jest ale komputer mówi, że zabroniony dostęp czy jakoś (najprawdopodobniej blokuje go immobilizer ). Podzwoniłem w parę miejsc ale cyt. nie do tego sterownika. Czy ktoś ma jakiś pomysł gdzie z kim albo jak go uruchomić? Numer sterownika Nissan 23710 3UH7A, Jak jesteś z Poznania to jedź do Auto Elektronika ,ul.Polanowska 161,tel.501436394. Tam sobie poradza z tym na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzaku33 Opublikowano 26 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 Dziękuję Panowie. Jutro zadzwonię sprawdzę co wyżej napisane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzaku33 Opublikowano 28 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 W dniu 26.02.2020 o 21:10, piotrek3 napisał: Jak jesteś z Poznania to jedź do Auto Elektronika ,ul.Polanowska 161,tel.501436394. Tam sobie poradzą z tym na pewno. W poniedziałek do nich go zawożę. Zobaczymy co powiedzą albo zrobią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajkJaro Opublikowano 8 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2020 I jak poszło? @Krzaku33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzaku33 Opublikowano 8 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2020 Nadal stoi. Mowili cos o wtorku. Na pewno zamelduje o efektach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzaku33 Opublikowano 14 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 Nadal stoi. Mówili że się odezwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajkJaro Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 i jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzaku33 Opublikowano 29 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 Nadak stoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi