SmallCity Opublikowano 29 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2021 (edytowane) Takie cuś: https://www.caranddriver.com/news/a35831603/2021-nissan-rogue-turbo-engine/ Czy aby nie przegięcie 1,5l i 3cylindry, czy może się mylę.... Edytowane 29 Marca 2021 przez SmallCity Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakor Opublikowano 30 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2021 9 godzin temu, SmallCity napisał: Takie cuś: https://www.caranddriver.com/news/a35831603/2021-nissan-rogue-turbo-engine/ Czy aby nie przegięcie 1,5l i 3cylindry, czy może się mylę.... To już było wiadomo od jakiegoś czasu przy okazji QQ. Niestety wszyscy tak robią z tymi 3 garkami. Lepsza norma wychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SmallCity Opublikowano 31 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2021 Covid w mojej branży spowodował spadek przebiegu rocznego o połowę,(24/12tys) zatem jedyny słuszny kierunek na ten moment to elektryczny crossover od nissana... Ariya.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
katazipen Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Dziś zauważyłem że informacje o prędkościach w Nissanie są nieprawdziwe : prędkość maksymalna 1.3 DIG T 160 KM 200KM/H ...HMMMM FOTKA TEŻ NIE UKAZUJE WSZYSTKIEGO BO BYŁO O 2 KM WIĘCEJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2021 No, no Przy takiej prędkości cykać fotki, to trzeba mieć nie byle jaką "fantazję". Nie wspomnę, że chyba paliła Ci w międzyczasie lampka ciśnienia powietrza (o ile dobrze widzę). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakor Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Ciekawe jakie spalanie przy tej VMax. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gkowal Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2021 13 godzin temu, katazipen napisał: Dziś zauważyłem że informacje o prędkościach w Nissanie są nieprawdziwe : prędkość maksymalna 1.3 DIG T 160 KM 200KM/H ...HMMMM FOTKA TEŻ NIE UKAZUJE WSZYSTKIEGO BO BYŁO O 2 KM WIĘCEJ Tak ma być aby samochód dostał homologację w UE. Już o tym pisałem tu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stuff1000 Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Premiera nowego X-traila w europie lato 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SmallCity Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2021 chcesz mieć prawdę na liczniku, zwiększ profil opony.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakor Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Jak tak sobie patrzę na Golfa na wyprzedaży który kosztuje 120-140 tys to nie wiem dokąd ten świat motoryzacji zmierza... A Tiguan pod 200.... w sensownej wersji. Silnik 150 KM wyglądu ZERO jak to u VW... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
katazipen Opublikowano 6 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2021 W dniu 18.04.2021 o 00:06, Andrzej G napisał: No, no Przy takiej prędkości cykać fotki, to trzeba mieć nie byle jaką "fantazję". Nie wspomnę, że chyba paliła Ci w międzyczasie lampka ciśnienia powietrza (o ile dobrze widzę). Już kolego tłumaczę to telefon leżał i screen z video jest , cykanie nie wchodzi w grę . Lampka ciśnienia paliła się od miesiąca jak nie trzech miesięcy , już nie pamiętam , czekałem na demontaż opon podczas demontażu/zmiany opon urwali mi czujnik ciśnienia i zamówiłem nowy . Dla ciekawskich , nowy czujnik/czysty sam się zaadaptował . W dniu 22.04.2021 o 22:01, SmallCity napisał: chcesz mieć prawdę na liczniku, zwiększ profil opony.... Chodziło mi tylko o przeanalizowanie pewnego filmiku na YT jak gość grzeje 220 kM/h , mój jedzie na maxa 216 km/h a wasze ? Dodam że kolejne opony na pewno zakupię w profilu 235 Gdzieś czytałem post odnośnie otwierania klapy bagażnika ruchem nogi/stopy wiecie może gdzie to jest ? U mnie coś nie działa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakor Opublikowano 6 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2021 235 to szerokość chyba że to kombajn albo koparka A rozmiar opony musi być zgodny z homologacją.Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Varicella Opublikowano 11 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2021 W dniu 6.06.2021 o 09:16, katazipen napisał: Już kolego tłumaczę to telefon leżał i screen z video jest , cykanie nie wchodzi w grę . Lampka ciśnienia paliła się od miesiąca jak nie trzech miesięcy , już nie pamiętam , czekałem na demontaż opon podczas demontażu/zmiany opon urwali mi czujnik ciśnienia i zamówiłem nowy . Dla ciekawskich , nowy czujnik/czysty sam się zaadaptował . Chodziło mi tylko o przeanalizowanie pewnego filmiku na YT jak gość grzeje 220 kM/h , mój jedzie na maxa 216 km/h a wasze ? Dodam że kolejne opony na pewno zakupię w profilu 235 Gdzieś czytałem post odnośnie otwierania klapy bagażnika ruchem nogi/stopy wiecie może gdzie to jest ? U mnie coś nie działa . No nie wiem czy chcę wiedzieć jak szybko może jechać mój X-trail..... sorki do niczego mi to nie jest potrzebne a w razie draki (czytaj wypadku, uszkodzenia opony, błędu innego uczestnika drogi) będą zmiatać moje resztki z kilkuset metrów kwadratowych. Sorry zbyt szanuję siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi