Filip17895_PL Opublikowano 17 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 Witam mam qashqaia j11 2018r tekna+ i mam dwa pytania 1.czy da się włączyć automatyczny hamulec ręczny ? Przy ruszeniu zwalnia się ale nie zaciąga się sam. 2.Czy da się ustawić automatyczne zamykanie drzwi po przekroczeniu 10 lub 15km/h ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 17 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 Co do hamulca,zobacz w ustawieniach miedzy zegarami.Co do blokady drzwi,nie słyszałem by ktoś miał aktywną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzior Opublikowano 17 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 Ad.1 da sięAd. 2 nie da sięWysłane z mojego POCOPHONE F1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip17895_PL Opublikowano 17 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 Która opcja w ustawieniach pomiędzy zegarami jest odpowiedzialna za hamulec ręczny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karminadel Opublikowano 17 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 2 godziny temu, Filip17895_PL napisał: Witam mam qashqaia j11 2018r tekna+ i mam dwa pytania 1.czy da się włączyć automatyczny hamulec ręczny ? Przy ruszeniu zwalnia się ale nie zaciąga się sam. Ale... co masz na myśli? Kiedy ma się sam zaciągać? W jakiej sytuacji - bo może się okazać, że koledzy myślą o czym innym niż ty pytasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip17895_PL Opublikowano 17 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 12 minut temu, Karminadel napisał: Ale... co masz na myśli? Kiedy ma się sam zaciągać? W jakiej sytuacji - bo może się okazać, że koledzy myślą o czym innym niż ty pytasz. Mam na myśli że zatrzymuję się przełączam bieg na parking i wyłączam zapłon i wtedy chciałbym żeby się sam załączył hamulec ręczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 17 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 My się produkujemy a kolega nie wspomniał o tym że ma automat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camel Opublikowano 17 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 na pewno można aktywować serwisowym testerem, z innymi ciężko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czech Opublikowano 18 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 Jest przecież funkcja "auto hold". Przełącznik przy hamulcu. Po zatrzymaniu jeszcze chwilę trzymasz nogę na pedale i zaciągnięcia się sam. Petwierdza to kontrolka na prędkościomierzu która zmienia barwę z białej na zieloną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drds Opublikowano 18 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 Nie wiem jak w automacie ale u mnie w manualu po wyłączeniu zapłonu zaciąga się sam. Natomiast trzeba zrobić pewien myk ,żeby nie zaciągnął. A co do ryglowania drzwi po ruszeniu - do samochodów sprzed liftu można było kupić od chińczyków taki układ wsuwany do złącza OBD. Ale nie wiem jak w automacie- czy działa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klepa Opublikowano 18 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 6 godzin temu, drds napisał: A co do ryglowania drzwi po ruszeniu - do samochodów sprzed liftu można było kupić od chińczyków taki układ wsuwany do złącza OBD. Ale nie wiem jak w automacie- czy działa? Działa mam taki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tz1609 Opublikowano 18 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 2 godziny temu, klepa napisał: Działa mam taki. U mnie też to działa ,ponad cztery lata,koszt około 20 PLN ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysrob Opublikowano 18 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 tz1609 czy można jakieś namiary na to urządzenie. Za takie pieniądze to i ja bym chciał mieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tz1609 Opublikowano 18 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 Godzinę temu, krzysrob napisał: tz1609 czy można jakieś namiary na to urządzenie. Za takie pieniądze to i ja bym chciał mieć. https://pl.aliexpress.com/item/32684903309.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27425c0fZCj4Nm Widzę,że sprzedawca podniósł cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysrob Opublikowano 19 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 Dziękuję za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi