Gość maciejwra Opublikowano 1 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2005 Witam Znalazłem na aukcji http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=70630933 takie maty -14 zł za dwa lustra to taniutko!! Czy ktoś już to robił i czy ktoś wie czy w Almerze N15 1.6SR są przewody doprowadzone do lusterka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zetek Opublikowano 1 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2005 A masz elektryczne te lusterka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maciejwra Opublikowano 1 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2005 Tak elektryczna regulacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nyska Opublikowano 1 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2005 Ja sobie to założyłem. Robi świetnie ale ja nie mam elektrycznej regulacji. Jak masz el. regulacje lusterek to musiał byś ją włożyś pomiędzy lusterko a tą głowice co nim kręci a to może być problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maciejwra Opublikowano 1 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2005 ale przecież pzrewody tam też są to można do przewodów ładnie spiąć opaską, cieniutki kabelek dać i powinno działać, jestem ciekawy czy łatwo jest rozebrać to lusterko i czy elektryczne tak samo się rozbiera jak zwykłe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zetek Opublikowano 1 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2005 Musiał byś zobaczyć przy kostkach od lusterek czy jest wolny kabelek i pojawia się na nim naopięcie po włączeniu ogrzewania tylnej szyby. Jeżeli nie to musisz pociągnąć nowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domiss Opublikowano 1 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2005 Regulowane ręcznie (nie elektrycznie) zdejmuje się dość łatwo (w micrze K11 bez problemu wyciągnąłem wkład lusterka (razem z plastikiem) z obudowy, nic przy tym nie łamiąc - wyciągałem zgdonie z analogiczną instrukcją z forum dla almery - dzięki ). Pewien problem miałem z wyciągnięciem szkła z plastikowej ramki - na początku podgrzewanie suszarką nic mi nie dawało - albo plastik był za twardy, albo lusterko za gorące ;P, w końcu założyłem skórzane rękawiczki i poszło bez problemu (trzeba to naprawdę DOBRZE podgrzać). Nie mam pojęcia, jak jest zbudowane elektryczne lusterko, ale może zobacz, czy możesz je równie łatwo wyciągnąć z obudowy (nie trzeba dużej siły, raczej liczy się technika ) i czy da się dostać do szkła lusterka od niewidocznej jego strony - w końcu to tam trzeba przykleić maty podgrzewające... Z doprowadzeniem ewentualnych dodatkowych kabli nie powinno być problemu - miejsce na dwa dodatkowe kabelki w lusterku zawsze się znajdzie (to mniej więcej tak, jak z autobusem MPK - zawsze zmieści się jeszcze jedna osoba - kanar ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maciejwra Opublikowano 1 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2005 Właśnie wróciłem od kolegi, posiadacza Nissana SR, który nie wieadomo czemu nie MOŻE zalogować się na forum -(nie przyjmuje hasła) pokazał jak to zrobić, co tzreba zdjąć, co odkręcić, gdzie podważyć. pooglądaliśmy almerki, porównaliśmy heheheh spoko ale dlaczego postów nie może pisać???????? prośba do adminów zróbcie coś z tym...aaa instalacja jest w su mie prosta tylko można zbić wkład:( poza tym prostota i fajna robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Szymeq Opublikowano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 Sam sobie też założyłem podgrzewane lustra, super sprawa. Dzieki temu juz raz uratowałem tyłek mojemu N13 no i sobie. Podlączyłem pod tylną szybę Polecam każdemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MIS Opublikowano 9 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2005 i jak sprawdzil juz ktos czy przy elektrycznie regulowanych lusterkach bedzie problem z zamontowaniem takiej maty ?? nie chodzi mi o podlaczenie bo to wg mnie nie problem :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi