Filip17895_PL Opublikowano 23 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 Witam mam problem z wyszukiwaniem głosowym tzn:wybieranie kontaktów głosowo w nissanie qashqai j11 2018 tekna+ czy jest jakaś metoda na rozwiązanie tego problemu? (Przytrzymanie przycisku na kierownicy nie włącza wybierania głosowego) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qashqai007 Opublikowano 23 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 Trzeba pamiętać aby w telefonie była włączona transmisja danych.Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip17895_PL Opublikowano 23 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 2 minuty temu, Qashqai007 napisał: Trzeba pamiętać aby w telefonie była włączona transmisja danych. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka W telefonie zawsze jest włączona transmisja danych i nie działa ta funkcja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qashqai007 Opublikowano 23 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 Ok. To polecam jeszcze sprawdzić ustawienia asystenta google. Bo przez to też kiedyś miałem problemy z połączeniem.Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip17895_PL Opublikowano 23 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 7 minut temu, Qashqai007 napisał: Ok. To polecam jeszcze sprawdzić ustawienia asystenta google. Bo przez to też kiedyś miałem problemy z połączeniem. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka A jakie dokładnie ustawienia mam sprawdzić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qashqai007 Opublikowano 23 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 Niestety nie pamiętam już co poprzestawiałem. Wydaje mi się że było to związane z jakimiś uprawnieniami dla tej aplikacji.Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czech Opublikowano 23 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 Funkcja wybierania głosowego powinna działać nawet bez połączenia z telefonem, przecież można nią obsługiwać radio i nawigację. Po podłączeniu telefonu uaktywnia się obsługa połączeń telefonicznych. Nie jest konieczna żadna transmisja danych ani zmiana asystenta Google. Trochę inaczej jest jak korzysta się z Android Auto, ale o tym nic nie wspominasz. Naciśnięcie przycisku obsługi głosowej - system powinien się automatycznie aktywować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip17895_PL Opublikowano 24 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 16 godzin temu, Czech napisał: Funkcja wybierania głosowego powinna działać nawet bez połączenia z telefonem, przecież można nią obsługiwać radio i nawigację. Po podłączeniu telefonu uaktywnia się obsługa połączeń telefonicznych. Nie jest konieczna żadna transmisja danych ani zmiana asystenta Google. Trochę inaczej jest jak korzysta się z Android Auto, ale o tym nic nie wspominasz. Naciśnięcie przycisku obsługi głosowej - system powinien się automatycznie aktywować. A jak to włączyć krok po kroku ? ponieważ u mnie ta funkcja nie działa po przytrzymaniu przycisku na kierownicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czech Opublikowano 24 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 Wciskasz przycisk na kierownicy jedynie na moment - jedno bardzo krótkie przycisniecie. Nie przytrzymujesz tego przycisku. Na ekranie otwiera Ci się okno opcji głosowych i jest słowny komunikat z podpowiedziami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.