Guzior Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Zasłania tyle co nic... No i cóż z tego... Wysłane z mojego POCOPHONE F1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Godzinę temu, elsebo napisał: Zasłania tyle co nic... Adam i Ewa też niewiele mieli...a jaka legenda została! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberekp Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Według mnie ta modyfikacja nie jest warta około 150 zł. Znam lepsze cele wyjątkowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elsebo Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 18 godzin temu, JACKO29 napisał: Adam i Ewa też niewiele mieli...a jaka legenda została! Tak jak mowisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert_B Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Tak wygląda pod maską QQ - silnik 1.3 160KM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Varicella Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 48 minut temu, Robert_B napisał: Tak wygląda pod maską QQ - silnik 1.3 160KM podobnie w X-Trialu.... Widać tak ma być... a szkoda.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzior Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 podobnie w X-Trialu.... Widać tak ma być... a szkoda....No tu to jest dopiero niezły burdel Wysłane z mojego POCOPHONE F1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert_B Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 11 godzin temu, Guzior napisał: No tu to jest dopiero niezły burdel A to nie jest archeo, tylko nowy samochód 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Aż się prosi by zasłonić ten rozpiździaj.Jak bym miał 1.3 nie darowałbym...coś bym wymęczył.Zwłaszcza że mimo wszystko jest podobieństwo do 1.2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzior Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Aż się prosi by zasłonić ten rozpiździaj.Jak bym miał 1.3 nie darowałbym...coś bym wymęczył.Zwłaszcza że mimo wszystko jest podobieństwo do 1.2Ja też Wysłane z mojego POCOPHONE F1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysrob Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Pokażcie zdjęcie całej komory z pokrywką silnika. Czy ona coś zasłania?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert_B Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Przecież właśnie takowe pokazałem. To jest cała komora silnika. Żadnej pokrywy Nissan nie montuje. No chyba że mówimy o masce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Widzę po belkach że nic pod siłowniki nie zmieniali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysrob Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Komora jest pokazana ale bez pokrywki od renault. Chciałbym zobaczyć co ona przykrywa i czy warto ją montować. Mam na myśli silnik 1.2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafsty Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Trzeba było sobie diesla kupić to ładna pokrywa by pod maską była zamontowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert_B Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 56 minut temu, krzysrob napisał: Komora jest pokazana ale bez pokrywki od renault. Chciałbym zobaczyć co ona przykrywa i czy warto ją montować. Mam na myśli silnik 1.2 Aaaa, ok. Myślałem, że pytasz o 1.3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi