Krysiaczekpro141 Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Witam wyskakuje mi kontrolka wilgoci paliwa w filtrze paliwa filtr był wymieniany 3000 km temu na wszelki wypadek wylalem z niego paliwo i zerknolem czy sa drobiny ale niema wiec podpiąłem komputer pokazało że świece żarowe do wymiany 2 spalone więc wymieniłem i teraz komputer nie pokazuje żadnego błędu lecz Kontrolka się świeci co robić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafsty Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Spuścić wodę z filtra albo zamontować nowy filtr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krysiaczekpro141 Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Spuszczałem i ani grama co da zamontowanie nowego filtra skoro on ma przejechałem 3000 km pod komputerem żadnego błędu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberekp Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Pozostaje sprawdzenie czujnika czy działa prawidłowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafsty Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Ja bym wydał te 130 zł na filtr i zamontował nowy. Być może coś z tym filtrem jest nie tak skoro ciągle podaje informacje o znajdującej się wodzie. A czy przed wymiana filtra kontrolka też świeciła? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krysiaczekpro141 Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Od kupna zrobiłem 50tysiecy I nigdy nie świeciła potem wymieniłem filtr zrobiłem 3tys I podczas mycia auta cisnieniowo wyskoczyla ta kontrolka ale co ma mycie auta do tej kontrolki nic.... Ale sprawdziłem pod kompem pokazało swiece więc pomyślałem że zbieg okoliczności że akurat podczas mycia wymieniłem swiece I kontrolka dalej jest A błędu brak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafsty Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Ja bym spróbował podmienić ten filtr na nowy i zobaczył czy wtedy będzie wszystko ok. Samochód kupiłeś nowy czy używany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krysiaczekpro141 Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Dobra spróbujemy z filtrem uży* 40tys mialo przeje 2lata temu * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.