Emil_B90 Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Witam forumowiczów :) O tuż mam problem z moim x-em T31 2007 r., mianowicie chodzi o to ze gdy chce otworzyć go z pilota bądź z guzika w klamce to on z powrotem się zamyka w szybkim tempie przez co ciężko go otworzyć bo trzeba robić bardzo szybko. Gdy chce go zamknąć z pilota to się zamyka lecz gdy otworzyć to szybko sam się zamyka. Zauważyłem ze światła w podsufitce się nie zapalają. Bądź zapalają i gasną gdy próbuje go otworzyć.Sprawdziłem wszystkie bezpieczniki, rozłączyłem ako na całą noc lecz bez efektu. Manualnie z kluczyka idzie otworzyć od strony kierowcy i z kluczyka też odpala. Jak kilka razy klikam pilotem aby go otworzyć to się udaje i pilot się blokuje żadnej reakcji,lecz gdy wsiądę on się zamknie sam lecz mogę go odpalić i jechać nie używając kluczyka, jest to wersja inteligentnego kluczyka. Sam już nie wiem co robić jakieś porady? pomóżcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzypo Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Zobacz czy któryś z przełączników przy klamce się nie zaciął. Może on przytrzymuje i po otwarci centralnego zaraz sie zamyka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekradek7155 Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Odłącz w drzwiach kierowcy przełącznik od ryglowania drzwi. Poproś drugą osobę, żeby z większej odległości otworzyła auto z pilota a ty stań przy aucie i zobacz czy wtedy też się zarygluje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.