rezyser Opublikowano 15 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2022 W dniu 11.05.2022 o 09:01, mariush napisał: Witam. Dokładnie tak Po aktualizacji wszystko działa poprawnie. Pozdrawiam Aktualizacja do wersji D605 przebiegła pomyślnie i radio rzeczywiście wyłącza się prawidłowo - po otwarciu drzwi kierowcy. Teraz programy DAB zmieniają się z kierownicy wg zaprogramowanej kolejności. Programy FM natomiast nadal zmieniają się wg listy FM, a nie wg zaprogramowanego porządku, niestety. Innych widocznych różnic nie zauważyłem. Pewnie poprawiono problem z pojawiającym się sporadycznie restartem systemu i recepcją sygnałów DAB i GPS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rihars Opublikowano 16 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 W dniu 19.05.2021 o 18:20, q11owner napisał: Hej, Próbowalem dziś zrobić aktualizację. Niestety po uruchomieniu aktualizacji, rozpoczyna się inicializacja a potem wyrzuca komunikat jak na zdjęciu. Co z tym zrobić? Mam ten sam problem. Ktoś wie jak to rozwiązać? Qashqai j11 2017 1.2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
estradonai Opublikowano 16 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 2 godziny temu, Rihars napisał: Mam ten sam problem. Ktoś wie jak to rozwiązać? Qashqai j11 2017 1.2 Tak jak by nie rozpoznaje włożonego pendraka z oprogramowaniem. Może masz je w folderze zamiast od razu na głównym dysku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rihars Opublikowano 16 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 (edytowane) 45 minut temu, estradonai napisał: Tak jak by nie rozpoznaje włożonego pendraka z oprogramowaniem. Może masz je w folderze zamiast od razu na głównym dysku? Wszystko wypakowane. Pendriva sformatowany. Próbowałem z 2 różnych źródeł pobrać aktualizacje i nic. Może źródła trefne? Ostatnie źródło: https://mega.nz/file/kBsGwagC#5U4zH2x96jqBN3vg2ED_VcYHYvC3AiH6MY8kXCC2tNA Edytowane 16 Grudnia 2022 przez Rihars Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomkek1912 Opublikowano 16 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 A tu próbowałeś? Znaczy, dziś serwer wywala błąd, ale tu są jakieś zipy z kodami software jakie są w radiach bosch. https://oss.bosch-cm.com/nissan.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rihars Opublikowano 16 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 25 minut temu, tomkek1912 napisał: A tu próbowałeś? Znaczy, dziś serwer wywala błąd, ale tu są jakieś zipy z kodami software jakie są w radiach bosch. https://oss.bosch-cm.com/nissan.html Jak zacznie host działać to zerknę. Tym którym działa skąd braliście update? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melonowy Opublikowano 6 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2023 (edytowane) W dniu 11.05.2022 o 09:01, mariush napisał: W dniu 8.05.2022 o 19:02, rezyser napisał: Podobno po aktyalizacji zmiana programow radiowych z kierownucy dziala poprawnie, bo nastepuje wg kolejnosci zaprogramowanych stacji 1...6. A z jakiego linku pobrałeś aktualizację do D605? Witam. Dokładnie tak Po aktualizacji wszystko działa poprawnie. Pozdrawiam Czyli jest jakaś widoczna poprawa. Ja mam soft D205 więc chyba spróbuję. A jest może jakiś jeszcze nowszy soft? Próbuję też testować ustawienia w drugim ukrytym menu (dzień/noc+enter). Na razie mam ustawione tak: Edytowane 6 Czerwca 2023 przez melonowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekjanik Opublikowano 10 Listopada Udostępnij Opublikowano 10 Listopada Ja nie mogę uruchomić tego drugiego ukrytego menu... Po wciśnięciu kombinator tych przycisków nie dzieje się nic W dniu 15.05.2022 o 13:06, rezyser napisał: Aktualizacja do wersji D605 przebiegła pomyślnie i radio rzeczywiście wyłącza się prawidłowo - po otwarciu drzwi kierowcy. Teraz programy DAB zmieniają się z kierownicy wg zaprogramowanej kolejności. Programy FM natomiast nadal zmieniają się wg listy FM, a nie wg zaprogramowanego porządku, niestety. Innych widocznych różnic nie zauważyłem. Pewnie poprawiono problem z pojawiającym się sporadycznie restartem systemu i recepcją sygnałów DAB i GPS. Po aktualizacji do D605 u mnie niestety radio nie wyłącza się otwarciu drzwi kierowcy i zniknęło podświetlenie przycisków radia🤔 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bilunia Opublikowano 10 Listopada Udostępnij Opublikowano 10 Listopada Z tego co mi wiadomo, w 2018 r coś zmienili w oprogramowaniu NC3, bo nawet w predefiniowanej bazie fotoradarów z SCDB zaznaczyli w opisie, że nie pasuje roczników 2018 i nowszych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi