nissankaszka Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Witam Mam do wymiany głośnik, który przestał grać, dlatego potrzebuje wymiary głośników. Czy ktoś mógłby mi pomóc? Będę bardzo wdzięczna Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario59 Opublikowano 1 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2020 Na jakie chcesz wymienić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exciter Opublikowano 2 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2020 Ja pół roku temu wymieniałem wszystkie 4 na JVC CS-J1720X Średnica głośników to 6.5" / 17cm (średnica jest mierzona w okręgu otworów konstrukcyjnych). W przypadku wymiany na niefabryczne trzeba koniecznie pamiętać o dystansach z MDF. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bhtom Opublikowano 3 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2020 Witam, W dniu 30.04.2020 o 22:25, nissankaszka napisał: Mam do wymiany głośnik, który przestał grać To, że głośnik przestał grać wcale nie znaczy, że jest uszkodzony. Uszkodzeniu mógł ulec przewód głośnika idący w przelotce drzwiowej, narażony na ciągłe zginanie podczas otwierania / zamykania drzwi. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.