Rafalwwl Opublikowano 12 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 Mam pytanie-kupiłem Rouge 2018, chciałbym założyć lampy full led, jest w ogóle taka opcja ? Zdaje sobie sprawę że samo poziomowanie nie będzie działać ale chodzi mi o światło mijania, drogowe może ktoś na forum podjąłby się tego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cbr600 Opublikowano 22 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2020 Witam przerabiałem podobny temat w qashqaiu i sprawa wyglada tak : należy przeprogramować moduł IPDM, przerobić wiązkę elektryczna przy lampach i dołożyć czujnik wysokości pojazdu gdyż ledy maja automatyczna regulacje wysokości.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafalwwl Opublikowano 22 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2020 Dzięki serdeczne za pomoc, kupię lampy i resztę pokombinujemy coś może się uda bo słaboo na zwykłych żaróweczkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cbr600 Opublikowano 23 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 Zapewniam ze bedzie bardzo cieżko musisz wiedzieć co robisz akurat ta przeróbka wymaga naprawdę dużej wiedzy. Popierwsze musisz mieć Consult do kodowania Ipdm i znac numer kodowania. Po drugie schemat instalacji jak przerobić ją przy lampach i gdzie wpiąć czujnik wysokości jak tego nie zrobisz dobrze mozesz uszkodzić IPDM i bedzie choinka na zegarach.Samo podłączenie lamp nic nie światła bede migać jak stroboskop szkoda tylko kasy.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 25 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2020 Światła full led po podłączeniu działają jak stroboskop,wystarczy puścić wiązkę przez przekaźnik .Sterowanie na cewkę,a zasilanie przez styki bezpośrednio z akumulatora i już nie działa jak stroboskop.Co do Rouge,nie wiem,jak tam jest z poziomowaniem,ale lampy full led mają taki sam silniczek poziomowania,jak i w układzie manualnym.Kostka jest taka sama przy full led jak i H i full led będą miały poziomowanie manualne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.