paju Opublikowano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 Murano z50 wer. EU nie przełącza biegów. Miałem objawy wcześniej jak zimny nie przełączał biegów po przejechaniu 200m zgaszenie silnika i ponowne odpalenie i biegi działają. Teraz nie działa ten sposób. Podłączyłem pod komputer i takie błędy się pojawiły: Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubuss Opublikowano 17 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 Witam wykasuj błędy i zobacz czy się na nowo pokarzą jeśli tak to trzeba do gościa od ASB pojechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paju Opublikowano 17 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 Witam wykasuj błędy i zobacz czy się na nowo pokarzą jeśli tak to trzeba do gościa od ASB pojechać Wykasowane pojawiły się na nowo co to ASB? Chodzi o ABS? Coś mi grzebał przy nich mechanik bo wymieniałem łożyska przednie.Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakub.S83 Opublikowano 17 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 Godzinę temu, paju napisał: Wykasowane pojawiły się na nowo co to ASB? Chodzi o ABS? Coś mi grzebał przy nich mechanik bo wymieniałem łożyska przednie. Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka Automatyczna Skrzynia Biegów - skrótem ASB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paju Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Okazał się padnięty czujnik za 200złWysłane z mojego SM-G988B przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramirez8 Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2020 czujnik abs wchodzi tak fachowo w piastę jak go nie wykreci sie a ciezko to zrobic jak był od nowego nie ruszany to wyciagajac piastę po prostu jak zrobisz to bez wyczucia to go łamiesz lub pęknie i lipa jest osobiście wymieniałem piaste 2 razy za 1 razem spaprałem bo za mocno przykreciłem piase i bardzo szybko zaczeło huczec 2 kupno kluczr dynamometrycznego i uzyta odpowiednia siła dokrecenia i jest git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.