Durik Opublikowano 11 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 W związku z przymiarkami do zakupu T32, potrzebuję informacji na temat długości przestrzeni bagażowej po złożeniu tylnych foteli w wersji 5 - osobowej. Może ktoś wie? Albo ktoś może zmierzyć?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakor Opublikowano 12 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2020 Ja mogę Ci pomierzyć tylko co dokładnie cię interesuje? I przy jakim ustawieniu foteli. Dziwny jest podział foteli tylnych że duża kanapa jest z lewej. Powinna być z prawej wtedy można mieć pół aut ana ładunek i zabrać jedną osobę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durik Opublikowano 13 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 Interesuje mnie maksymalna długość podłogi bagażnika, zastanawiam się czy da się tam spać przy wzroście 180 cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArtM Opublikowano 13 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 Jak dasz przedni fotel do samego przodu to masz 190 cm ale jest z przodu podłokietnik którego nie przesuniesz i co gorsza w tylnej kanapie jest po srodkù uchwyt na napoje który będzie przeszkadzał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakor Opublikowano 13 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 Ale to i tak śpi się albo z jednej albo z drugiej strony, albo we dwójkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 13 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 da się spać przy tym wzroście we wszystkich generacjach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolor_pl Opublikowano 16 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2020 potwierdzam, choc ostatnio korcilo mnie na dluzszy wyjazd wymontowac kanapy i zdjac polki bagaznika - wtedy podloga/spanie jest kilka cm nizej - mozna swobodnie siedziec. Niestety nie jest to ten sam komfort co w moim bylym Picasso Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.