simonc2 Opublikowano 15 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 Potrzebuje wkład lusterka do Nissan X-Trail T31 z rocznika 2008, strona prawa (pasażer), podgrzewane,elektryczne, Przeszukałem wszystkie aukcje allegro do x-traila T31 i nie mogę takiego znaleźć. Bardzo proszę o link do takiego lusterka. W załączniku zdjęcia mojego wkładu lusterka. Dziekuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gkowal Opublikowano 15 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 Skontaktuj się z poniższą osobą. https://allegro.pl/uzytkownik/marian22247 Od lat handluje częściami do X'ów wszelkiej wersji. Problemem może być tylko to iż większość z nich pochodziła z Anglii i akurat lusterka, a właściwie wkłady są chyba inne, ze względu na miejsce kierowcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eloar Opublikowano 15 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 Z tego co widzę, to nr części to 96365JG05A. Widzę tylko na ebay za ~35$. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simonc2 Opublikowano 15 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 ok, dzieki za pomoc. Czy ktoś jeszcze przerabiał temat takiego wkładu lusterka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simonc2 Opublikowano 16 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2020 W dniu 15.06.2020 o 12:32, Eloar napisał: Z tego co widzę, to nr części to 96365JG05A. Widzę tylko na ebay za ~35$. Kolego możesz podesłać link do tej aukcji na ebay? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eloar Opublikowano 17 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 Albo już zniknęła ta oferta, albo źle patrzyłem. Teraz wyszukuje mi tylko oferty z wysyłką z Emiratów, gdzie sama wysyłka to 25-35$ niestety. https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=m570.l1313&_nkw=nissan+"96365JG05A"&_sacat=0&LH_TitleDesc=0&_osacat=0&_odkw=nissan+"96365-JG05A" Sporo ofert z australii też jest jak szukać x-trail t31 side mirror, ale to na nic, bo jeżdżą pod prąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simonc2 Opublikowano 18 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 23 godziny temu, Eloar napisał: Albo już zniknęła ta oferta, albo źle patrzyłem. Teraz wyszukuje mi tylko oferty z wysyłką z Emiratów, gdzie sama wysyłka to 25-35$ niestety. https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=m570.l1313&_nkw=nissan+"96365JG05A"&_sacat=0&LH_TitleDesc=0&_osacat=0&_odkw=nissan+"96365-JG05A" Sporo ofert z australii też jest jak szukać x-trail t31 side mirror, ale to na nic, bo jeżdżą pod prąd Dzieki Nie przypuszczałem że bedzie taki duży problem z dostaniem wkładu do mojego T31, Problem dalej nie rozwiazany i chyba bede musiał kupic całe lusterko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek3 Opublikowano 18 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 Jesli zbite jest tylko szkło a plastikowy wklad od niego jest cały to mały pikuś jest dorobic takie lusterko jakie sie chce: sferyczne ,asferyczne,przyciemniane,itp. Firm w Polsce dorabiajacych wszelakie lusterka wraz z wkladami,grzałkami nie brakuje.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simonc2 Opublikowano 18 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 (edytowane) 2 minuty temu, piotrek3 napisał: Jesli zbite jest tylko szkło a plastikowy wklad od niego jest cały to mały pikuś jest dorobic takie lusterko jakie sie chce: sferyczne ,asferyczne,przyciemniane,itp. Firm w Polsce dorabiajacych wszelakie lusterka wraz z wkladami,grzałkami nie brakuje.. tylko szkło mam rozbite, reszta jest ok nawet podgrzewanie działa normalnie. Gdzie w okolicach bielska białej bede mógł takie szkło dorobić, czy po dorobieniu szkła ogrzewanie bedzie dalej działać? ma ktoś namiar na sprawdzoną taką firme? Edytowane 18 Czerwca 2020 przez simonc2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek3 Opublikowano 18 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 (edytowane) 35 minut temu, simonc2 napisał: tylko szkło mam rozbite, reszta jest ok nawet podgrzewanie działa normalnie. Gdzie w okolicach bielska białej bede mógł takie szkło dorobić, ma ktoś jakikolwiek namiar? To jest bajka ,zamów takie szklo i po klopocie. Ja kiedys dorabiałem na zamowienie do Audi ,za lewe i prawe zapłaciłem razem ok.30 zł. W pisz w net fraze lusterka samochodowe ,dorabianie lusterek ,zamów i po kłopocie. P.S. Na Allegro ceny zaczynaja sie od 9 zł za plaskie lusterko.. https://allegro.pl/oferta/szklo-lustro-nissan-x-trail-t31-2007-2013-2012-9309382261 Edytowane 18 Czerwca 2020 przez piotrek3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simonc2 Opublikowano 18 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 10 minut temu, piotrek3 napisał: To jest bajka ,zamów takie szklo i po klopocie. Ja kiedys dorabiałem na zamowienie do Audi ,za lewe i prawe zapłaciłem razem ok.30 zł. W pisz w net fraze lusterka samochodowe ,dorabianie lusterek ,zamów i po kłopocie. ok, samo szkło to ja tez znalazłem na allegro, tylko jak wymienić samo szkło żeby grzanie lusterka działało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eloar Opublikowano 18 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 9 minut temu, simonc2 napisał: ok, samo szkło to ja tez znalazłem na allegro, tylko jak wymienić samo szkło żeby grzanie lusterka działało podgrzać opalarką i odkleić. Możliwe, że znajdziesz zakład, który nie tylko dorabia, ale też montuje szkła, to powinni sobie poradzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simonc2 Opublikowano 25 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2020 Temat ogarniety, jak ktos bedzie potrzebował to dam namiar ma fachowca ktory zajmuje sie takimi zeczami koszt 40-50zł w zaleznosci od wybranego lustra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eloar Opublikowano 26 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2020 Fachowiec ogarniał całość z przeklejaniem, czy tylko dorabiał wkład? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simonc2 Opublikowano 26 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2020 ogarniał całość czyli dorobił szkło i przekleił ja tylko wymontowałem cały wkład i mu zawiozłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal220 Opublikowano 8 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2023 Cześć, @Simonc2 mógłbyś proszę podać namiar na tego fachowca? Niestety mam ten sam problem, czyli całość jest ok, tylko lusterko pęknięte Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi