mercleb Opublikowano 6 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2020 To przecież masz wszystko ok, jak ciebie drażni ta kontrolka to sobie ja zaklej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cedricco Opublikowano 6 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2020 Dobre! Hyhy...Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu TapatalkaZamykam temat. Dziękuję za pomoc Pozdrawiam wszystkich forumowiczów. Szerokości Przyczepnosci Lusterkiem :-)Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturek Opublikowano 14 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 Witam Wszystkich. Odkopię temat. Czy po wymianie komputera silnika należy dograć immobilizer, aby uruchomić silnik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Devil1986 Opublikowano 14 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 Według mnie tak ale nie wiem na 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturek Opublikowano 14 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 A czy za pomocą programu DDT da się to zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Devil1986 Opublikowano 14 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 Nie znam programu ale jeżeli obsługuje immobiliser to pewnie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturek Opublikowano 19 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2022 Czy jest ktoś na forum, kto potrafi ogarnąć immobilizer - "przerzucić kod" ze starego do zakupionego kompa silnika ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_wlkp Opublikowano 26 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2022 Ta kontrolka u mnie cały czas miga , nawet na postoju. Dopiero po włączeniu zapłonu gaśnie. Tsk ma być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Devil1986 Opublikowano 27 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2022 Tak ma być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi