3mka Opublikowano 8 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2020 Witam serdecznie. Czy ktoś miał może problem z dziwnym metalicznym stukaniem w oknie panoramicznym mniej wiecej na wysokości głowy kierowcy. Brzmi to jakby coś uderzalo w aluminiową prowadnice okna dachowego przy jeździe po nierównościach. Czasami jest ok a czasami gdy się wzbudzi stuka i stuka. Najlepiej słychać przy zwiniętej podsufitce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekradek7155 Opublikowano 29 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2020 U mnie w T31 zaobserwowałem tak jak by szękanie zębami w prawym tylnym rogu ale tylko gdy roleta jest odsunięta. Patrzyłem na konstrukcję i nie mam pojęcia co może to powodować , także nie jesteś jedyny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek3 Opublikowano 30 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2020 Na nierównościach mocno pracuje cały dach i te stuki to normalka i raczej nie do wyeliminowania. P.S. Oczywiście mam na myśli stan kiedy szyberdach jest otwarty.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekradek7155 Opublikowano 31 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2020 W dniu 30.07.2020 o 10:53, piotrek3 napisał: Na nierównościach mocno pracuje cały dach i te stuki to normalka i raczej nie do wyeliminowania. P.S. Oczywiście mam na myśli stan kiedy szyberdach jest otwarty.. u mnie ten dzwięk jest tylko w konfiguracji zamknięty dach, otwarta roleta, w każdej innej nie występuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3mka Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2020 U mnie sytuacja ma miejsce przy zamkniętym oknie dachowym. Gdy roleta jest rozłożona też słychać tyle że mniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szybkicus Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Spróbujcie przesmarować smarem tylko na bazie silikonu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.