LukaszZarembaOtw Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Witam, Kuna narobiła mi trochę bałaganu pod maską. Rurę intercoolera wymieniłem, ale nie mogę nabyć nigdzie w serwisie czarnej osłony z takiej sztywnej pianki, która osłania jakiś metalowy trójnik. Na zdjęciu zaznaczyłem ten element czarnym kółkiem. Na prawo obok żółtego korka wlewu oleju. Pomoże ktoś? Serwis twierdzi, że nie nie mają tego elementu skatalogowanego jako część zamienna. Może ktoś pomoże, czy gdzieś poza ASO można to kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filo Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Ta osłonka na trójniku musi być dla Kuny wyjątkowo smakowita, bo po za wykładziną maski, obrąbała mi tylko tę osłonkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukaszZarembaOtw Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2020 W dniu 6.08.2020 o 09:20, Filo napisał: Ta osłonka na trójniku musi być dla Kuny wyjątkowo smakowita, bo po za wykładziną maski, obrąbała mi tylko tę osłonkę. Tak, ja do tej pory znajduję jakies kawałeczki na głowicy :-) A nie orientujecie się, gdzie mozna to nabyć.,...? Może ktos ma jakies dojscie? Jacko, może Ty cos wiesz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Łukasz...nie wiem jak Ci odpowiedzieć...ale może poszukaj na Ali,lub Alibabie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukaszZarembaOtw Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2020 (edytowane) A może ktoś podpowie co osłania ta osłona? co jest ten trójnik, rozdzielacz jakiś? Edytowane 9 Sierpnia 2020 przez LukaszZarembaOtw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryszard48 Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 (edytowane) Ja wymieniałem dolor oraz ten trójnik gumowy w ASO .Niech nie opowiadają że nie ma płaciłem 67 zł Z faktury wynika jakaś dziwna nazwa PROTECTOR- FUEL 106000Q0A A tu masz mój trójnik po wymianie znalazłem w swoich archiwach Edytowane 24 Sierpnia 2020 przez Ryszard48 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukaszZarembaOtw Opublikowano 25 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2020 Wlasnie juz mi sie udalo to załatwic. Jednak serewis serwisowi nierówny. w NIvette od razu pomogli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr60 Opublikowano 25 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2020 można wiedzieć po co tą rurę wymieniałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierz Opublikowano 25 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 Cześć, Jeżeli chodzi o tą osłonę to sytuacja związana z jej zniszczeniem przez gryzonie to dość częsta sprawa. Od jakiegoś czasu jestem posiadaczem QQ J11 i to pierwsza rzecz która rzuciła mi się w oczy po otwarciu maski. Zacząłem się rozglądać i dowiadywać (przeczytałem Wasze posty) i oto kilka info które udało mi się zdobyć. Nr części 166349442R dostępność w trzech markach (ten sam silnik 1,3) NISSAN, RENAULT, MERCEDES. Ja znalazłem w salonie RENAULT - MORY (Warszawa) - część na zamówienie, czas realizacji 2 dni. I to co najlepsze - cena: 35 pln. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 26 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 Ciekawe,jaka cena w Nissanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi