Monia88 Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Witajcie powiedzcie mi jak w temacie od czego są te przewody? tam pod spodem jest jeszcze jeden Problem był bo silnik nagle zgasł i nie chciał odpalić Elektryk stwierdził ze dwa przewody w tym miejscu były odpięte, po prostu wisiały luźno i po dokręceniu ich silnik odpalił. tam są nowe śruby bo nie było podobno. Tylko teraz mam problem bo nie przełącza się na gaz tzn słychać elektrozawór w zbiorniku ale nie przełącza tylko co jakiś czas jest dźwięk elektrozaworu tak jakby chciał ale nie może. I stąd moje pytanie czy te przewody maja coś wspólnego z tym? niestety zakład w którym montowałem instalacje jest zamknięty do 16 sierpnia, a ten elektryk raczej mi nie pomoże z instalacją gazową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 te przewody to MASA, odnośnie gazu, to jaka instalacja, centralka świeci? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monia88 Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 stag qbox centralka świeci właśnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 EZ w zbiorniku to jedno a drugi masz pewnie przy reduktorze, może spadły przewody z cewki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monia88 Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Przewody są na swoim miejscu. Dzisiaj rano przełączył sie i przejechalem ze 2km jak bylem w sklepie ale juz po ponownym odpaleniu bylo to samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2020 to bez podłączenia kompa do LPG nic nei zrobisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monia88 Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Ok to w poniedzialek podjade dopiero bo maja urlop A te przewody od masy nie maja nic wspolnego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monia88 Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2020 zauważyłem jedna rzecz.. jak odpalę i nie włączę świateł ani nic innego to przełączy się na gaz ale jak tylko włączę światła bądź klimatyzacje to zaraz przełącznik miga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2020 musisz posprawdzać masy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.