Kris_Ka Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Koledzy, mam problem z radiem a dokladnie ze zmieniarka CD. Zapakowany komplet, 6 plyt. Po przekreceniu stacyjki slychac ruch w zmieniarce po czym cisza, po kliknieciu w CD wyskakuje mi komunikat CHECKING... lub od razu NO CD. Poradzicie cos? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz_es Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Płyty w poprawnym formacie? Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kris_Ka Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Tak. Wszystkie pieknie graly do wczoraj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ert Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 czołem cześć, trzeba wyjąć i wyczyścić (jak w zwykłym kompakcie). Najprawdopodobniej to tylko kurz na soczewce ale może także być to objaw przetartej taśmy sygnałowej czy zatarcie się wózka na prowadnicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kris_Ka Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Ok juz mniej wiecej wiem. Mala biala zebatka z dolu ma ulamany zab, zacina sie caly wozek. Najprosciej bylo by mi wymienic cale radio lub wymontowac zmieniarke i podmienic na uzywke tylko jak pozniej, czy radio I zmieniarka bedzie grala na zasadzie wywalam stare podpinam nowe czy trzeba jakies sztuczki typu kodowanie, podpinanie pod kompa etc. Widze w dziale Navary ze sq9mcs pisal niegdys ze radia fabryczne mają w kości EEPROM zakodowany VIN auta ale wlasnie nie wiem co to ta kosc EEPROM i czy jezeli wymienie tylko zmieniarke CD bedzie dzialac czy tez nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coyote024 Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Kolego mi też siadla cała winda ,kupiłem kompletny kombajn na allegro za parę stow uzyska,przełożyłam i śmiga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.