aca1975 Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2020 jw, proszę o podpowiedzi. Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz_es Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Kupiłem komplet brembo tarcze plus klocki. Jak narazie super... Przy okazji wymieniłem okładziny od ręcznego... Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apsik Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Ile kosztowały Cie części ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz_es Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Tarcze i klocki około 900 złotych... Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skerim Opublikowano 1 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2020 U mnie przód TRW i klocki Textar. Jest ok i przystępnie cenowo, przy okazji wymieniłem jedną ze sprężynujących blaszek - na aukcji można znaleźć jako "Zestaw akcesoriów montażowych klocków hamulcow" z firmy autofren, jak oryginał. Po wymianie trzeba "ułożyć" tarcze z klockami - można na Youtube popatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beast Opublikowano 4 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2020 U mnie tarcze i klocki Textar. Po kilku tysiącach km zaczęły piszczeć, ale hamują dobrze, śladów zużycia też dużych nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eryk93 Opublikowano 30 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 Troszkę odświeżę temat, potrzebuje kompletu tarcze + klocki do Nissana X-trail T31 5os. Doczytałem, że rozmiarowo na przód tarcze powinny mieć 296mm, na tył zaś 292mm. Mam pytanie odnośnie producentów, na których warto zwrócić uwagę i czy faktycznie klocki i tarcze powinny być tego samego producenta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HOROWITZ Opublikowano 30 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 Polecam firmy Textar przy założeniu że sa dobrze zamontowane.przerabiałem ten temat w swoim samochodzie.Wymiana prosta jeśli się pewne rzeczy po prostu wie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eryk93 Opublikowano 30 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 6 minut temu, HOROWITZ napisał: Polecam firmy Textar przy założeniu że sa dobrze zamontowane.przerabiałem ten temat w swoim samochodzie.Wymiana prosta jeśli się pewne rzeczy po prostu wie Dzięki śliczne, wezmę to pod uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borge Opublikowano 31 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2020 10 godzin temu, eryk93 napisał: Troszkę odświeżę temat, potrzebuje kompletu tarcze + klocki do Nissana X-trail T31 5os. @eryk93 tylko dlaczego zadales pytanie w dziale Pathfindera? ; ) w swoim aucie, w ubieglym roku zalozylem na przod i tyl tarcze i klocki Zimmermann, jestem zadowolony, zrobilem z nimi juz dwa przeglady techniczne i na rolkach trzymaja jak brzytwa klocki i tarcze nie musza byc jednego producenta, mozna dobierac dowolnie ale powinny byc tej samej klasy, tzn. nie ma sensu zakladac np. wierconych tarcz a do tego zwyklych klockow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eryk93 Opublikowano 31 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2020 2 minuty temu, borge napisał: tylko dlaczego zadales pytanie w dziale Pathfindera? ; ) Fakt, nie zwróciłem uwagi, nie mniej jednak dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi