Gość mitch Opublikowano 12 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2004 Hej, stwierdziłem, że szkoda zdrowia mojego i mojej lepszej połówki i czas nadszedl na zmianę wycieraczek w naszej P10. I tu pojawił się problem, jako że każda wycieraczka (włącznie z tylną) jest innego producenta i chciałbym się dowiedzieć, jakie powinny być faktycznie wymiary wycieraczek. Obecnie wszystkie wycieraczki są długości 530 mm. Takie mają być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość IvanH Opublikowano 16 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2004 W P11 sa dwie rozne. Jak kupujesz nowe to na pudelkach zwykle sa opisy i tam zwykle jest dobrze opisane. wysatrczy przejrzeć i wybrac właściwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mitch Opublikowano 17 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2004 W P11 sa dwie rozne. Jak kupujesz nowe to na pudelkach zwykle sa opisy i tam zwykle jest dobrze opisane. wysatrczy przejrzeć i wybrac właściwe. No dzięki, ale właśnie tutaj mam problem. Na wycieraczkę dla kierowcy pasuje 530, ale za diabła nie mogę się doszukać rozmiaru dla pasażera. Nic to, będę dalej szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 17 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2004 JA mam z przodu 53cm a z tylu 55cm - jakby kto nie weidzial ja mam Hatchbacka (nie wiem jak sie to pisze) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mitch Opublikowano 17 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2004 JA mam z przodu 53cm a z tylu 55cm - jakby kto nie weidzial ja mam Hatchbacka (nie wiem jak sie to pisze) Ja również hatchbacka ujeżdżam A rozmiary to podobno 53 dla kierowcy, 48 dla pasażera. A tył, cholera wie co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mirek Opublikowano 18 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2005 U mnie chyba były jakieś nietypowe. Dokładnie zmieżyłem i miały 54cm(kierowca) 51cm (pasażer). W sklepie takich nie ma więc kupiłem BOSCHa i te mają odpowiednio 53 i 50 cm (w jednym opakowaniu). No i zeczywiście są o centymetr krótsze niż te poprzednie. Widać to dokładnie na moich przybrudzonych szybach. Ale za to bardzo dobrze zbierają. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dante79 Opublikowano 18 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2005 Wysłany: 18 Maj 2005, 10:58 Temat postu: -------------------------------------------------------------------------------- U mnie chyba były jakieś nietypowe. Dokładnie tak w Kombiaczkach sa jakies dziwne rozmiary Ja jak kupiłem na opakowaniu było ze pasują do primerek i gówno do mojej W10 były zdecydowanie za krótkie :evil: oddałem szwgrowi co by sie nie zmarnowały :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kibs Opublikowano 13 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2005 z tego co mi wiadomo to wycieraczki do P10 to wymiary: 530/480 mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawel_s Opublikowano 13 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2005 Witam, Co prawda ja mam P11, ale jak skrzypiały mi wycieraczki to założyłem zapasowe, które zostały mi w spadku po punto (kierowca 550mm pasażer 450mm) i jest git. Nówki sztuki, więc szkoda było wywalić. Generalnie każde chyba będą dobre, aby tylko nie zachaczały o siebie i dobrze zbierały wodę z powierzchni szyby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KaZeLoT Opublikowano 13 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2005 Mają być 530 oraz 480 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gogol Opublikowano 13 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2005 Rozmiary wycieraczek na stronie POLSKIEGO producenta: :!: http://www.motgum.com/cgi-bin/wycieraczki1.cgi :!: Wspierajmy nasz przemysł (za wyjątkiem zakupu Nissana :wink: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Waldek Opublikowano 10 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2006 Dzięki za link -przydał się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p_flori Opublikowano 10 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2006 W P10-ce oryginalne wycieraczki montowano 53 cm po stronie kierowcy i 50 cm po stronie pasażera (na 100% nie były równe) , nie wiem jak w HB tylna szyba.. Ja mam sedana. Poniewaz nie ma 50 cm (trudno dostać) kupuje 52 i przycinam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi