zipero02 Opublikowano 11 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2020 Cześć Od czego zależy czy z tyłu są bębny czy tarcze? Mam Accente z 2018 z felgami 17 cali i mam bębny. Patrząc w cenniki z tamtych lat czy tarcza czy bęben zależy od rozmiaru felgi, tylko 18 maja tarcze? A widuje wersje rzekomo z takimi samymi felgami jak u mnie i wyposażeniem i maja tarcze. Jak jest u Was? pozdrawiam M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neq Opublikowano 11 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2020 Posiadam bide wersję Juka z 2012 roku w wersji silnikowej 1.6, 117 KM i mam tarcze przód i tył. Na chłopski rozum tarcze jako rozwiązanie efektywniejsze powinny być w wersjach A) cięższych B) mocniejszych. To tylko teoria, bo aktualnie, niestety, należy brać uwagę również rozwiązanie C) koszty... Na pewno nie wiązałbym typu rozwiązania od wielkości felgi, na której auto wyjeżdża z salonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zipero02 Opublikowano 12 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2020 12 godzin temu, neq napisał: Posiadam bide wersję Juka z 2012 roku w wersji silnikowej 1.6, 117 KM i mam tarcze przód i tył. Na chłopski rozum tarcze jako rozwiązanie efektywniejsze powinny być w wersjach A) cięższych B) mocniejszych. To tylko teoria, bo aktualnie, niestety, należy brać uwagę również rozwiązanie C) koszty... Na pewno nie wiązałbym typu rozwiązania od wielkości felgi, na której auto wyjeżdża z salonu Ja nie wiąże, ja mówię jak to jest zapisane w cenniku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neq Opublikowano 12 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2020 Wiesz z felgami, to jest tak, że możesz je sobie zamówić jako opcję w salonie. Ostatnio widziałem Juka na 17 z bębnami z tyłu i wygląda to co najmniej dziwnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zipero02 Opublikowano 12 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2020 Nowy Juke w Accenta w salonie tez miał bębny i nie wiem czy nie miał 18 calowych kół. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mexxmen30 Opublikowano 12 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2020 Ja miałem Tekna z 2013 na felgach 17 i były tarcze p+t a silnik 1.6 117koni . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neq Opublikowano 13 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 Wydaje mi się, że bębny zostały wprowadzone po FL. Mój wyjeżdżał na stalówkach z salonu i miał tak jak wspomniałem tarcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaldar Opublikowano 13 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 z 2011 roku tekna +pseudoskóry,startstop,pełna wersja tarcze na 2 osiach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zipero02 Opublikowano 15 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 Na to wyglada ze po FL... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.