Cwarek93 Opublikowano 14 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2020 Jakiej firmy polecacie tarcze i klocki na przód oraz świece zapłonowe? Jakiej firmy był montowane w oryginalne. Druga kwestia, wymieniał ktoś obramowanie pokręteł od nawiewów? U mnie popękały i przebija podświetlenie od wewnątrz- brzydko to wygląda. Jest możliwość wymiany samych obramówek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HOROWITZ Opublikowano 14 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2020 Textar Bosch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikusina Opublikowano 23 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2020 Nie wiem czy da się wymienić same obramówki, ale cały panel kosztuje około 30 zł (na szrocie). No i raczej same popękane będą, bo to przypadłość typowa dla tego auta. Hamulce to tak samo jak do każdego popularnego auta: Jak nie masz żadnych preferencji, to cokolwiek markowego się nada. A jak ma hamować lepiej niż fabryka, to polecę ferodo ds performance (mam w większym aucie i są świetne). Jakie były montowane oryginalnie to nie ma żadnego znaczenia, bo to zależy tylko do tego z kim w danym roku umowę podpiszą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 25 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2020 Były TRW Polecam ATE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikusina Opublikowano 28 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2020 A ja ate nie polecam, bo błyskawicznie rdzewieją (a do tego niczego więcej niż fabryczne minimum wydajności nie oferują). Jeśli ktoś zwraca uwagę na estetykę (i ma alufelgi), to niech wybierze tarcze malowane. PS Gdzie jest ten "sport" w 1.2? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.