piotr60 Opublikowano 23 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2020 Główne zarzuty to akumulator. Może ktoś wytłumaczyć dlaczego producent tego nie poprawi, roczniki od 2018 w górę, też czytałem na tym forum ,,cierpią,, na ta przypadłość? Tu tekst; https://www.auto-swiat.pl/uzywane/rankingi-aut-uzywanych/najbardziej-awaryjne-auta-wg-adac-tych-modeli-i-rocznikow-lepiej-unikac/tw1y0bl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 24 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2020 Kto ma FIAMM'a na pokładzie, nie zna dnia ani godziny Nie dotrwa nawet do końca 3 letniej gwarancji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike83 Opublikowano 24 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2020 Mi wymieniono po 2,5 roku FIAMMA przy okazji naprawy usterki dt. pulsowania świateł i dmuchawy po uruchomieniu samochodu. Wpisuje się to jednak w to co ADAC pisze o tych rocznikach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 24 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2020 Może producent Nissan,wychodzi z założenia,że lepiej opłaca się całościowo kupować taniochę i sporadycznie wymienić na coś lepszego niż od razu pakować wyrób premium,a nie liczą się z opinią.Księgowy ważniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzyk Opublikowano 24 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2020 I u mnie po 2,5 roku.Nie wiem na co wymienili bo jest tak zbudowany ze nic nie widać.Aku nie wchodzi w przedłużoną gwarancję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2pac Opublikowano 24 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2020 I u mnie po 2,5 roku.Nie wiem na co wymienili bo jest tak zbudowany ze nic nie widać.Aku nie wchodzi w przedłużoną gwarancjęMi w poprzednim QQ z 2017 wymieniono po 14 miesiącach na WartęWysłane z mojego LG-H930 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike83 Opublikowano 24 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2020 7 godzin temu, Brzyk napisał: Nie wiem na co wymienili bo jest tak zbudowany ze nic nie widać. Ja też nie wiem co tam siedzi, nie chciało mi się tego rozbierać, wyciągać i sprawdzać. Póki co problem z głowy, ale po upłynięciu gwarancji zastanowię się nad rozwiązaniem wymyślonym przez bodajże Duncho? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 24 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2020 Jeżeli ten aku jest cały czarny,to też Fiaam,tylko trochę lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elsebo Opublikowano 24 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2020 U mnie w J11 FIAMM padł po ~1,5 roku. Wymieniony był na czarny bez oznaczeń, jedynie z naklejką Nissan Kierownik ASO powiedział, że ten "Nissan" to Excide. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike83 Opublikowano 25 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2020 17 godzin temu, JACKO29 napisał: Jeżeli ten aku jest cały czarny,to też Fiaam,tylko trochę lepszy Mi właśnie na taki teraz wymienili. Zobaczymy jak długo wytrzyma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quadro26 Opublikowano 26 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2020 Mi po 2,5 roku padł fabryczny Fiamm. Wymienili na czarny bez oznaczeń jak u kolegi elsebo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysrob Opublikowano 26 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2020 A mi wymieniono po 2 latach eksploatacji. Otrzymałem czarny i działa już ponad 3 lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 27 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2020 Panowie,jeżeli ADAC wymienił jako awarię w Qqłkach tylko akumulator,to cieszmy się....takie jest moje zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quadro26 Opublikowano 29 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2020 Aż dziw bierze, że nie wymienili modułu hamulca ręcznego. Chyba najczęstsza usterka po akumulatorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysrob Opublikowano 30 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2020 Pierwsze słyszę o masowych awariach modułu hamulca ręcznego?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robi173 Opublikowano 30 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2020 1 godzinę temu, krzysrob napisał: Pierwsze słyszę o masowych awariach modułu hamulca ręcznego?. Niestety dosyć częsta usterka, objaw nie zaciąga któregoś z kół, po jakimś czasie się naprawia i tak w kółko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drds Opublikowano 30 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2020 1 godzinę temu, robi173 napisał: Niestety dosyć częsta usterka, objaw nie zaciąga któregoś z kół, po jakimś czasie się naprawia i tak w kółko... Potwierdzam. ale po wymianie jest OK. Od 1,5 roku bez usterki. podobno te moduły są innej konstrukcji i podobno usterka na nich nie wraca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi