wojtgor Opublikowano 25 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2020 Czołem forumowicze. Pojawiły mi się dwa błędy "Obwód poduszki powietrznej kierowcy" - B1052 i B1042. Wymieniłem taśmę skrętną kierownicy na zamiennik, ale nie pomogło. Z postów jakie przeczytałem wynika, że być może kostki na czujnikach zaśniedziały. Czy ktoś pomoże mi je zlokalizować. gdzie są i jak się do nich dostać? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek3 Opublikowano 25 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2020 Niektóre zamienniki taśmy Airbag na ogół wytrzymują raptem parę miesięcy ale od samego początku mogą być problemy jak u Ciebie bo wtyczki nie są dobrze spasowane i często jest problem z właściwym połączeniem. Może to jest przyczyną? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtgor Opublikowano 25 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2020 2 godziny temu, piotrek3 napisał: Niektóre zamienniki taśmy Airbag na ogół wytrzymują raptem parę miesięcy ale od samego początku mogą być problemy jak u Ciebie bo wtyczki nie są dobrze spasowane i często jest problem z właściwym połączeniem. Może to jest przyczyną? Może nie dopisałem, ale ja wymieniłem taśmę ponieważ ten błąd pojawił się wcześniej i dlatego zacząłem od taśmy skrętnej. Teraz czas na styki przy czujnikach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.