aquariusmax Opublikowano 4 Lutego Udostępnij Opublikowano 4 Lutego (edytowane) Ale jak to zrobić w J12? Przecież musi być jakiś serwisowy tryb np. trzymanie przycisku przy otwartych drzwiach lub trzymając sprzęgło i mając wbity bieg? Nie mam jeszcze auta przy sobie, a już mnie to intryguje. Edytowane 4 Lutego przez aquariusmax Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakor Opublikowano 4 Lutego Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 8 minut temu, aquariusmax napisał: Ale jak to zrobić w J12? Przecież musi być jakiś serwisowy tryb np. trzymanie przycisku przy otwartych drzwiach lub trzymając sprzęgło i mając wbity bieg? Nie mam jeszcze auta przy sobie, a już mnie to intryguje. A w instrukcji co pisze? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aquariusmax Opublikowano 4 Lutego Udostępnij Opublikowano 4 Lutego (edytowane) Dobre pytanie, spojrzę dokładniej w wolnej chwili, bo patrząc pobieżnie niczego nie znalazłem. Ale jak to jest tryb serwisowy, to raczej w service manualu. Edytowane 4 Lutego przez aquariusmax Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzyk Opublikowano 4 Lutego Udostępnij Opublikowano 4 Lutego Niektóre auta miga uruchomić tylko tryb serwisowy z kompa. J11 można wyłączyć guzikiem, a pamiętam w Lancii było pokrętło pod siedzeniem;). Ale tam chyba tylko klimą miała komputer:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camel Opublikowano 24 Marca Udostępnij Opublikowano 24 Marca U mnie się sam automatycznie nie zaciąga, ale ja wymieniłem kiedyś moduł na inny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi