hubert1993 Opublikowano 14 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2020 witam posiadam micre z 2003, auto sprawowało sie bardzo dobrze do momentu kiedy chcąc odjechać po wrzuceniu 1st biegu micra zgasła. Nie było to raczej spowodowane zadlawieniem silnika, bardziej na zasadzie wyjęcia wtyczki z gniazdka. Mam na myśli odcięło jej prąd, tak mi się wydawało. Aku sprawdzony, sprawny Micrus nie ma w tym momencie zadnej diody na dashboardzie, jedynie ta od imo miga i miga non stop. Żadne ze swiatel w lub na zewnątrz nie działa, nawet awaryjne. Po wsadzeniu kluczyka nie ma reakcji jakiejkolwiek z jej strony. Centralny zamek nie działa, wczesniej gdy kluczyk byl w stacyjkę włożony to mozna bylo na desce zobaczyc dwie diody od kierunków jak wcisnęło sie zamykanie. Tylko z kluczykiem, teraz wgl nie działa. W kluczyku baterie nowe. Czy ktos spotkal sie z czyms podobnym ? Prosze o porady gdzyz auto jest potrzebne a nie moje i teraz stoi jak rzeźba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz.m Opublikowano 15 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2020 Podłączam się pod temat. Mój stał długo bez akumulatora. Wsadziłem nowy i nic sie nie dzieje. Wie ktoś gdzie jest ten guzik do restartu immo?? Pozdrawiam Bartek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasko122 Opublikowano 17 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2020 Witam Przy akumulatorze klema plusowa ma kilka bezpieczników. W starych (o przepraszam, powinienem napisać leciwych) Micrach zdarza się, że któryś z nich zje korozja, Trzeba więc zacząć od sprawdzenia bezpieczników przy akumulatorze, następne są koło zbiornika wyrównawczego płynu chłodzącego i t.d. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.