Gość thomas24 Opublikowano 4 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 Moją MICRĘ przywiozłem do kraju w styczniu tego roku. Był to samochód z zewnątrz bardzo zaniedbany, nie garażowany, ale w środku jak nowy bo ma tylko 80.000 km przebiegu , rocznik 1992, silniczek jak zegarek.... tak wyglądał po przywiezieniu: hehehe no to lepsze zdjęcie: a tak wygląda teraz po poprawkach lakierniczych teraz do by go znajomi z niemiec nie oddali za tą kase .....[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szmiglo Opublikowano 4 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 piękna k10 , a jak środek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gray5 Opublikowano 4 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 a ile za poprawki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piomal Opublikowano 4 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 Piękne auto, fajne zderzaki. Na pewno posłuży Ci drugie 13 lat - wiem z doświadczenia, że bardzo trudno się z nim rozstać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba.mak1 Opublikowano 4 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 Dokładnie zgadzam sie fajne autko Zycze pociechy z niego Tak jak moj Nissiek Cieszy mnie A te zderzaki to chyba ze starszych lat? Ale przedni tez mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gray5 Opublikowano 4 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 ze starszych lat to są bardziej kwadratowe i wąskie ,a to jakb od e S-ki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lawina Opublikowano 5 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2005 fajne zderzaki... tylny nie wiem od czego... ale przedni jest orginalnym zderzakiem nissana ktory mozna bylo sobie zamowic jakos czesc "styling-kit'u"... dodam jeszce ze jego numer katalogowy to KE610-31B00 8) a tak wogole to sliczna micrunia... zawsze mowilem ze biale samochody wygladaja przezajebiscie... dopuki sa czyste naprawde gratuluje bo wyglada extra =D> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piomal Opublikowano 5 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2005 fajne zderzaki... tylny nie wiem od czego... ale przedni jest orginalnym zderzakiem nissana ktory mozna bylo sobie zamowic jakos czesc "styling-kit'u"... dodam jeszce ze jego numer katalogowy to KE610-31B00 8) a tak wogole to sliczna micrunia... zawsze mowilem ze biale samochody wygladaja przezajebiscie... dopuki sa czyste naprawde gratuluje bo wyglada extra =D> Tylny jest od Super-S, ja też taki mam 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość thomas24 Opublikowano 5 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2005 Koszt tych poprawek to 700 zł, , zderzaki były montowane w Nissanie w Niemczech 2 miesiące po zakupieniu samochodu przez 1 właściciela, zdjęcia wnętrza jak zrobie to zamieszcze .... przedni oryginał numer katalogowy taki jak podał LAWINA, (mam całą dokumentacje zmiany ... nie wiem po co to komuś było potrzebne, nie wnikam) tylni nie wiem ale widzialem już wiele Micr z takim zderzakiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gray5 Opublikowano 5 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2005 przedni teraz fajowo wygląda oryginalnie ide spac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bastek Opublikowano 20 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2005 Witam Ziomka z Podhala! Skąd dokładnie jesteś? Zapraszam do przywitania się w tym temacie. Kurka, fajnie! Jest nas już dwóch! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
geniula1 Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 Dobrze byś zrobił jak byś zakonserwował progi od wewnątrz gdyż tam była rdza z zewnątrz już. chyba że jużto zrobione . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi