LysyG Opublikowano 23 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2020 Ponieważ denerwowało mnie demontowanie bacika anteny, zakupiłem u Pana chińczyka płetwę. Tak to wygląda. Działa normalnie a wg mnie wygląd dużo nowocześniejszy-pasuje do P12. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cedricco Opublikowano 1 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 Dobrze wygląda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRZEGORZ59ZG Opublikowano 2 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2022 Ale czy dobrze zbiera . bo ja kupiłem podobną i jest licho. Zakup był wymuszony urwaniem z podstawką całości anteny. Jeśli jest ok to podaj sklep gdzie mogę kupić taką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi