Gość picia277 Opublikowano 4 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 Cześć. Wiecie ile może kosztować szyba (nowa) do sunnego 3d? w furze, która wpadła mi w oko jest pęknięta :/ chciałbym wiedzieć ile muszę "stargować" z ceny furki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość raveland Opublikowano 5 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2005 ok 300-330 nowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaBaKa Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 ja placilem 330 z wymiana w wakacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość manius Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 witam ,w szczecinie placilem 350 z paskiem przeciw słonecznym,bez paska 330 oczywiscie z wymianom ,wiec ceny sa chyba wszedzie podobne.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość picia277 Opublikowano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 dzięki za inforamcje. Co do tej szyby, to wiecie może gdzie w warszawie można takową kupić (tanio) i zamontować (też tanio)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 jak bedziesz juz mial ten samochod to sie odezwij na pw to moze tanio zalatwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sozi Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Kupiłem 1,5 roku temu Nordglassa i nie jestem zadowolony, przesadnie się rysuje przy zimowym skrobaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maciejka_sz Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Mam pytanie w tym temacie, bo nie mogłem znaleźć ( a wiem, że było). Czy w N13 przednia szyba jest wyjmowalna?? Co to znaczy wyjmowalna? Kazda jest wyjmowalna... zwlaszcza jak sie ja stlusze to latwo wtedy wyjac W N13 przednia szyba jest z uszczelka i klejona jest ta uszczelka... dodatkowo jest klinowana druga uszczelka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maciejka_sz Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Chodzi o to czy w razie w można zastosować używkę?? Tzn. wyciagnac ze starego saochodu i wsadzic do innego mozna... tylko nie bedzie tej uszczelki klinujacej bo ja jest ciezko wyjac bez uszkodzenia. Potem woda sie bedzie lala.. z takim sprawami to lepiej pojechac do fachowcow i dac im zarobic. Jedz zaklej te dziurke i powiedz zeby Ci od razu to zeszlifowali... szlifuje sie po to by nie bylo refleksow swietlnych w nocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Szymeq Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Moja jest tak zciuchana, że przy najbliższej okazji będę musiał zmienić - porysowana + małe odpryski + zaklejony pająk. Nie będzie problemów z uszczelkami i klinami :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maciejka_sz Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Moja jest tak zciuchana, że przy najbliższej okazji będę musiał zmienić - porysowana + małe odpryski + zaklejony pająk. Nie będzie problemów z uszczelkami i klinami :?: To jest chyba w komplecie razem z szyba jak sie ja kupuje u szybiarza. Najlejpei od razu zalozyc na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Goldak Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Ja znalazłem szybę czołową za 220 zł w hurtowni PILKINGTON w Skierniewicach Pilkington Automotive Poland - AGR ul. Przemysłowa 4 , 96-100 Skierniewice t:+48 (0)46 833 34 06 f:+48 (0)46 833 36 91 Pytanko dla tych, co już sobie wymienili szybe. Co z naklejką (z numerem rejestracyjnym) z przedniej szyby, w starostwie wydadzą mi drugą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INC Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Ja znalazłem szybę czołową za 220 zł w hurtowni PILKINGTON w SkierniewicachPilkington Automotive Poland - AGR ul. Przemysłowa 4 , 96-100 Skierniewice t:+48 (0)46 833 34 06 f:+48 (0)46 833 36 91 Pytanko dla tych, co już sobie wymienili szybe. Co z naklejką (z numerem rejestracyjnym) z przedniej szyby, w starostwie wydadzą mi drugą ? chyba musisz jeszcze raz rejstrowac... tak czy siak koszt taki sam jak rejstracji :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szfystack Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2006 z tego co miadomo, to musisz zgłosić w urzędzie komunikacji wymianę szyby i zniszczenie naklejki. Oni potem wydają samą naklejkę z numerem (koszt chyba ok. 30 zł) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor Opublikowano 2 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 ostatnio byłem w warsztacie gdzie montują szyby i widziałem jak gościu podgrzewał opalarką naklejkę i delikatnie ją odrywał ze starej szyby po czym następnie z pomocą tejże opalarki nakleił ją na nową :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szfystack Opublikowano 2 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 byłem dziś w urzędzie komunikacji naklejka kosztuje 17,5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Goldak Opublikowano 3 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2006 dzięki za info szfystack Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacGayver Opublikowano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 mam orginalna jak chcesz. odezwij sie na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Szymeq Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 mam orginalna jak chcesz. odezwij sie na PW. :shock: z kąd masz jego oryginalną naklejkę na szybę - skoro oryginalna to zapewne z numerami rej. 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mario Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 MacGayver to i ze sznurowadła zrobi taką naklejkę... :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lowiec Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 szybiarze przeklejaja naklejki rejestracyjne.szybe mam inna niz orginalna a naklejka ta sama co wczesniej. wielu pisalo ze odklejaja przy uzyciu szuszarki do wlosow. pozdrawiam slawek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość magdusia25gw Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Hej:) mam problem, pękła mi szyba w moim słoneczku:( więc SZUKAM PILNIE do NISSANA SUNNY 1,4 16 V 1992 ROK:) może ktoś mi podpowie gdzie takową można dostac? najlepiej używaną bo ceny nowych mnie osłabiają, a poza tym na naszych szrotach nic nie ma:( może ktoś wie np. gdzie nie zdzierają z ludzi duzo kasy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nedvedstu Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Hej! Kwestia kupna używanej szyby ciężki temat, ja w tym roku wymieniałem i wolałem nową kupić, bo nikt nie daje gwarancji że szyba nie pęknie w trakcie wyjmowania... ja płaciłem za szybe z wymianą 320zł i mam gwarancje na nią... Na używce zaoszczędzisz może 100 zł... ale jak pęknie to znowy w plecy kasa... więc przemyśl to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość magdusia25gw Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Hej! Kwestia kupna używanej szyby ciężki temat, ja w tym roku wymieniałem i wolałem nową kupić, bo nikt nie daje gwarancji że szyba nie pęknie w trakcie wyjmowania... ja płaciłem za szybe z wymianą 320zł i mam gwarancje na nią... Na używce zaoszczędzisz może 100 zł... ale jak pęknie to znowy w plecy kasa... więc przemyśl to OK, DZIEKI ZA INFO:)FAKTYCZZNIE MUSZE TO PRZEMYSLEC:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość itek13 Opublikowano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 (edytowane) Witam. Poszukuje szyby przedniej do SUNNY B12/N13 1,6 12V Hatchback 4/5 drzwi. Jestem z Wałbrzycha. Może ktoś z Was ma taką na zbyciu lub ew. orientuje się gdzie taką mogę kupić. Za nową wołają 500zł z montażem. Pozdrawiam ps. Czy szyba od Sunny B12/N13 1,7d (sedan), będzie pasowała do mojego? Edytowane 23 Czerwca 2012 przez itek13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi