Kari92 Opublikowano 29 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 Witam wszystkich, Po wczorajszej jeździe wyłączyłam silnik światła auto zamknęłam kluczykiem i zostawiłam na noc. Z rana wychodząc do pracy oczywiście drzwi się otworzyły na guzik chciałam przekręcić stacyjkę i cisza zero lampek zero odzewu nic... oczywiście stacyjka się przekręcała ale zero reakcji... próbowałam włączyć światła tez nic... po poddaniu się wysiadałam z auta i chciałam je zamknąć lecz nie reagował... postanowiłam użyć kluczyka i zamknąć ręcznie lecz nic to nie dało... auto musiałam zostawić otwarte bo nie było żadnej reakcji proszę o pomoc !!! Co to może być ? Akumulator jest nowy odrazu zaznaczam a gdyby w pilocie bateria była słaba to i tak używając kluczyka powinien zareagować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikusina Opublikowano 30 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 Akumulator zdechł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rademslaw Opublikowano 26 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 A kabelek się nie odczepił od akumulatora? Jeżeli poprzedniego dnia jeździł a następnego dnia nawet kontrolki się nie palą to musiałby zostać fest rozładowany. Sprawdzenie napięcia/prostownik albo reklamacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikusina Opublikowano 29 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 Albo jednak te światła nie zostały wyłączone. Tak mi kiedyś żona zostawiła auto wieczorem w garażu. Rano bardzo się zdziwiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.