cedricco Opublikowano 24 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2020 Witam! Wszystkich forumowiczów... Szukam warsztatu do demontażu maglownicy-regeneracji-montażu oraz wszelkimi ustawieniami jej. Chodzi o maglownice 49001AV610 zamiennie z 49001BA210 w Nissan Primera QG18DE P12 HB 2002r. czyli potocznie pisząc 1.8 Benzyna Pb bez LPG Jeżeli ktoś by mógł polecić warsztat godny polecenia to zapraszam do wypowiedzi mile widziany warsztat w województwie mazowieckim oraz podlaskie Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chytry.lis Opublikowano 29 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 A co się stało z Twoją maglownicą? Znalazłeś jakiś warsztat? Pytam na przyszłość bo zauważyłem w swojej niepokojące wycieki i zastanawiam się czy to nie kwalifikuje jej do gruntownej regeneracji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cedricco Opublikowano 30 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2020 gubi płyn od wspomagania dziękuję za pamięć o mnie i szukam warsztatu bo chcę wyeliminować usterkę oraz przywrócić do stanu używalności Gdyby mi nie zależało na specjalistyce warsztatu nie ni zawracał bym głowy wybrał bym pierwszy lepszy z brzega i luz A tak chciałbym tą maglownice może na jakieś testery wrzucić czy ona nadaję się do życia czy wymiana lub naprawa starej właśnie tego nie wiem i proszę o forumowiczów radę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Devil1986 Opublikowano 4 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2020 Ja brałem regenerowaną a stara odsysalem do tej samej firmy koszt ok 400zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cedricco Opublikowano 7 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 Kolego Devil1986 ale sam przekładkę robiłeś czy przez warsztat mechaniczny? Jeśli nie zawadzi tobie mógłbyś podać namiary... Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Devil1986 Opublikowano 8 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 Ja wymieniałem sam maglownice od góry trochę roboty było ale się udało. U mnie w Krakowie krzyknęli sobie 600 za wymianę. Ja brałem od nich http://e-przekladnie.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.