Sebik75 Opublikowano 6 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2020 Kochani chce kupic nissana Juka z auto komisu .Sprzedawca podaje mi numer Vin SJNFAAF15U6241737 sprawdzam na autodna i auto baza i jak byk wynika nze autko z skrzynia automatyczna a na placu stoi manual .Sprzedawca twierdzi ze to pomyłka i strony nie sa wiarygodne i odsyła do nissana a nissan nie sprawdzi Vinu auta sprowadzanego . Proszę o pomoc Jestem nowicjuszem jesli napisalem tam gdzie nie powinienem przepraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salikartur Opublikowano 6 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2020 Kochani chce kupic nissana Juka z auto komisu .Sprzedawca podaje mi numer Vin SJNFAAF15U6241737 sprawdzam na autodna i auto baza i jak byk wynika nze autko z skrzynia automatyczna a na placu stoi manual .Sprzedawca twierdzi ze to pomyłka i strony nie sa wiarygodne i odsyła do nissana a nissan nie sprawdzi Vinu auta sprowadzanego . Proszę o pomoc Jestem nowicjuszem jesli napisalem tam gdzie nie powinienem przepraszamwdlg. mnie manual kilka darmowych ... https://nz/viewtopic.php?t=177 a najlepiej zadzwonic za granice gdzie auto bylo serwisowane. Ja tak zrobilem...Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 6 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2020 Japancars.ru VIN код: SJNFAAF15U6241737 Модель: JUKE UK MAKE Серия: F15E Дата выпуска: 06.2012 BODY: 5 DOOR HATCH BACK ENGINE: MR16DDT TYPE ENGINE AREA: EUROPE GROUP C DRIVE: 2 WHEEL DRIVE GRADE: UPPER GRADE TRANS: 6 SPEED AUTO TRANS EQUIP: STANDARD SPEC Код региона: EL1 Код цвета кузова: 326 Код цвета салона: G ======================================== vindecoderz.com VIN: SJNFAAF15U6241737 WMI / VDS / VIS: Recalls and Complaints: Campaign # Date Component Initiator 15V418000 01/07/15 ELECTRICAL SYSTEM IGNITION SWITCH MFR 14V683000 28/11/14 FUEL SYSTEM, GASOLINE MFR Additional Information CarID 0 Brand NISSAN ManufacturerId 558 Catalog NISSAN201809 Model FDPALUYF15UGAU---B Name JUKE ImageUrl Date 01.06.2012 Actual KolCount 0 KolComment Date 06.2012 Trimcolor G - BLACK Framecolor 326 - WHITE (SOLID) Market Europe (LHD) BodyStyle 5 DOOR HATCHBACK Engine MR16DDT Grade UPPER Transmission 6AT Options Region:EUROPE C GROUP; Drive:2WD; Equipment:STANDARD; SIDE CURTAIN AIRBAG; I-KEY W/HEATED & AUTO FOLDING DR MIRRORS; NAVI+MP3+USB+RR CAM+PHONE+ASCD; GER,AUS,SWI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salikartur Opublikowano 6 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2020 czy jednak te strony mają błędy Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 6 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2020 Mnie kiedyś jakiś pojedynczy VinDecoder chciał wmówić, że w Pulsarze mam diesla , no ale to był odosobniony przypadek. Pozostałe wskazywały poprawne dane. W przypadku kolegi oba w/w decodery podają, że 6AT ... i tutaj bym się dobrze zastanowił, zanim wydałbym kasę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salikartur Opublikowano 6 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2020 Mnie kiedyś jakiś pojedynczy VinDecoder chciał wmówić, że w Pulsarze mam diesla , no ale to był odosobniony przypadek. Pozostałe wskazywały poprawne dane. W przypadku kolegi oba w/w decodery podają, że 6AT ... i tutaj bym się dobrze zastanowił, zanim wydałbym kasę6AT to błąd , nie istnieje coś takiego w Juke. Jeśli 6cio stopniowy to tylko manual, jeśli automat to bezstopniowy CVTWysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebik75 Opublikowano 6 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2020 11 minut temu, salikartur napisał: 6AT to błąd , nie istnieje coś takiego w Juke. Jeśli 6cio stopniowy to tylko manual, jeśli automat to bezstopniowy CVT Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Skrzyna 6-stopniowa w Juku na placu więc troche zbaraniałem bo raczej chyba nie ma większego sensu bawić się w przeróbki ale poniewaz to mój pierwszy japonczyk i do tego wymarzony więc wole zasięgnąć języka doświadczonych kolegów ....Za co bardzo wam dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.