wojciechu11 Opublikowano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 Witam. Kończy mi sie 3 letnia gwarancja, zaciekawiłem sie kosztami rozszerzonej gwarancji. Może komuś sie przyda ta informacja. Cennik jest aktualny z tego roku do odwołania. Rozszerzona Gwarancja_Cennik_2020.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakor Opublikowano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 A jak należy interpretować wpływ przebiegu? Nie jest to dla mnie jasne. Jak mam 3 laata podstawy to ile mogę zrobić kkm? A jak dokupię jeszcze 2 lata/100 kkm to ilę mogę przejechać łącznie kkm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 Temat był już poruszany wielokrotnie. Zamiast cennikiem, radzę się zainteresować elementami które obejmuje / nie obejmuje przedłużona gwarancja. Tym się jakoś Nissan nie "chwali". Kiedyś się tym zainteresowałem i dłuuugo musiałem się prosić w ASO o wydruk szczegółów. Ostatecznie nie skorzystałem i nie żałuję decyzji. Jednak z doświadczeń kolegów z naszego forum wiem też, że niejednemu przedłużona gwarancja uratowała "życie" - nadmierne branie oleju, czy awarie silników się zdarzały. Proponuję zerknąć do tego tematu, a będzie jasne Jak Centrala Nissana podchodzi do rozszerzonej/przedłużonej gwarancji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Varicella Opublikowano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 Mnie dali w gratisie... mam 5 lat gwarancji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mg83 Opublikowano 26 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2021 (edytowane) co do przedłużonej gwarancji .. koszty są znane w dniu dzisiejszym po nie całych 4 latach wymienili sprężarkę klimy - zatarte sprzęgiełko - w serwisie nie występuje jako część zamienna, dwa siłowniki tylnej klapy elektryczne - co dziwne większość innych marek ma tylko jeden elektryczny. Kosztorys opiewał na 16500zł brutto .... oczywiście części wymieniane w ramach gwarancji rozszerzonej nie są objęte 2 letnią gwarancją Edit: Sprężarka 6250 netto Siłownik elektryczny 3600 netto Skąd oni te ceny biorą sprężarka do Mondeo mk V koszt 3600 brutto nowa 2900brutto regenerowana, siłownik klapy 1750 brutto Edytowane 27 Maja 2021 przez Mg83 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakor Opublikowano 26 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2021 Jak pojadę po mapy kupuję zanim wycofają albo zmienią cenę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolor_pl Opublikowano 13 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2021 W dniu 26.05.2021 o 14:18, Smakor napisał: Jak pojadę po mapy kupuję zanim wycofają albo zmienią cenę... apropo MAP - ktoś wie jaka obecnie jest aktualna wersja - w moim serwisie coś strasznie kręcą jak się upomniałem o darmową aktualizacje (za to gość chętnie prywatnie by mi sprzedał bo ma "na stanie" - zastanawiam się skąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakor Opublikowano 13 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2021 Mapy v6 odebrałem w czwartek. Podobno w pl nie ma duzo zmian wiecej jest w eu. Tak gosc co wydawal mowil - zebym sie nie napalal Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolor_pl Opublikowano 14 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2021 Dzięki Smakor, głównie chodzi o EU i awaryjnie w momencie kiedy akurat w jakieś głuszy nie masz zasięgu Internetu w telefonie i Google Maps nie pomoże. Na bardziej zaplanowane wyjazdy to sobie za granicą dociągam mapy Google'a offline z interesującego mnie obszaru na telefon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 14 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2021 20 godzin temu, Smakor napisał: Mapy v6 odebrałem w czwartek. Podobno w pl nie ma duzo zmian wiecej jest w eu. Tak gosc co wydawal mowil - zebym sie nie napalal Ten gość, jak widać nie miał bladego pojęcia o zmianach wprowadzonych w v6 na terenie PL w stosunku do V5. Wymienię tylko kilka istotnych: - zaktualizowany cały odcinek S5 między Poznaniem a Wrocławiem - zaktualizowany stan budowy S5 na odcinku Gniezno - Bydgoszcz - Gdudziądz. Elegancko wyznacza trasę z Poznania do Gdańska, prowadząc świeżo oddaną zachodnią obwodnicą Bydgoszczy. - Zdecydowanie poprawiono aktualność ograniczeń prędkości nie tylko na głównych drogach, ale i na lokalnych. Pod tym względem byłem wręcz w pozytywnym szoku, kiedy na podrzędnej lokalnej drodze między Czerniejewem, a węzłem na S5d w okolicy m.Wierzyce zobaczyłem na ekranie NC3 z mapą v6 wszystkie ograniczenia prędkości, a jest ich tam sporo i to na króciutkich odcinkach. Jednocześnie miałem odpaloną AutoMapę i byłem zdziwiony, że AM tych ograniczeń nie wyświetlała. Kiedyś aktualizacje map NC do była tragedioza. Kupowało się kolejne karty, a wg. NC gnało się "polem" nawet w miejscach gdzie ponad rok wcześniej oddano do użytku nowe drogi. I to nie byle jakiej kategorii, ale nawet S-ki. Teraz po raz pierwszy jestem naprawdę zadowolony z zakupu kolejnej karty (v6), bo zauważyłem zdecydowaną poprawę w aktualizacji sytuacji drogowej i jej szczegółowości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi