waldusrelax Opublikowano 10 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2021 Witam. Wczoraj zniknął mi obraz z kamery w prawym lusterku. Pokazuje tylko szare tło. Pozostałe trzy działają normalnie. Pukanie w lusterko i reset stacji do ustawień fabrycznych nie pomogło. Miał ktoś problem z kamerami w saoim qq? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakor Opublikowano 10 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2021 Ogólnie kable przechodzące przez drzwi potrafią się dość szybko połamać. Pytanie czy inne funkcje lusterka działają normalnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldusrelax Opublikowano 10 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2021 (edytowane) Reszta funkcji lusterka działa poprawnie. Aha i jak chce użyć asystenta parkowania to wyświetla że asystent pakrowania jest niedostępny pewnie przez brak obrazu w kamerze Edytowane 10 Stycznia 2021 przez waldusrelax Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek74 Opublikowano 10 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2021 Pisałem w innym wątku , że najprawdopodobniej do wymiany kamera . Możliwe jeszcze iż styki w kostce połączeniowej w lusterku zaśniedziały . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldusrelax Opublikowano 21 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2021 Kamera już działa. Okazało się że po intensywnym myciu na myjni bezdotykowej przesadziłem z ilością wody w lusterko i okolice lusterka i gdzieś na kostkę dostała się woda. Po trzydniowym postoju w garażu woda wyschla i kamera dziala. Także drodzy koledzy i koleżanki uwaga z wodą w okolice lusterek. Problem rozwiązany zamykam temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek74 Opublikowano 22 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 Miałem wymienianą kamerę , jakimś cudem woda dostała się do środka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qashqai007 Opublikowano 23 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2021 Witam Grupę, odświeżam temat, moja aktualna niestety zaparowana od wewnątrz i potrzebuje kamerę prawego lusterka do Nissana Qashqai j11, jeśli ktoś posiada jakieś rady lub taka na sprzedaż proszę o informację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldusrelax Opublikowano 23 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 Niestety moja prawa też padła. Kilka miesięcy było dobrze ale ostatnio zapwrowala i padła. Muszę kupić i wymienić w lusterku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldusrelax Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Kamera wymieniona na inną i działa. Kupiłem całe lusterko za 250 zł, rozebral i wymieniłem kamerę. Na razie jest git 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qashqai007 Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Ja kupiłem sama kamerę i też dzialaWysłane z mojego ELE-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldusrelax Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Można i tak. Ja wolałem mieć "części zamienne" na wypadek gdybym urwał coś w obudowie lusterka. Jak kto woli. Przełożenie to kwestia pół godzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arsiem Opublikowano 7 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2022 Witam.Czy podpowiedziałby ktoś jak dobrać się do tej kamerki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 7 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2022 Musisz rozebrać lusterko.Odchyl szkło maksymalnie w dół,albo w górę i szarpnij je,jest na zatrzaskach i wyskoczy.Uważaj na kabel od grzania.Później metodą obserwacji trzeba podważyć obudowę,tego sięnie da powiedzieć gdzie są zaczepy,a jest ich kilka.Są też z lusterkiem w jego uchwycie śruby ,które trzeba odkręcić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan61 Opublikowano 7 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2022 Prosze bardzo: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arsiem Opublikowano 7 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2022 30 minut temu, Banan61 napisał: Prosze bardzo: Super wielkie dzięki. Nie mogłem znaleźć. 35 minut temu, JACKO29 napisał: Musisz rozebrać lusterko.Odchyl szkło maksymalnie w dół,albo w górę i szarpnij je,jest na zatrzaskach i wyskoczy.Uważaj na kabel od grzania.Później metodą obserwacji trzeba podważyć obudowę,tego sięnie da powiedzieć gdzie są zaczepy,a jest ich kilka.Są też z lusterkiem w jego uchwycie śruby ,które trzeba odkręcić. Dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakor Opublikowano 7 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2022 Warto pooglądać na allegro albo gdzieś w necie jak wyglądają rozbebeszone elementy wtedy zwykle widać gdzie są zaczepy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi