bastekpastek Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2021 U mnie mogę przerwać zamykanie bo jest po wyłączeniu silnika. No i nie zamyka rolety jak dach jest otwarty. W połowie jestem usatysfakcjonowany ? A jesteś pewien że po zamknięciu? bo wydawało mi się że tam nie ma sygnału od drzwi. Dostałem odpowiedź ale nic z niej nie rozumiem ? może ktoś umie po anglochińsku? Cytat check with engineer they said it can not set the curtain because item seem signal to close sunroof glass . if glass already close. then close the curtain Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zozzowrx Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Jutro jeszcze podpatrzę ale wiem że napewno jak wyłączam zapłon to szkło się zamyka a roleta nie chyba że dach jest już zamknięty. I zawsze jak wracam do samochodu to roleta też jest zasunieta więc wnioskuję że po zamknięciu auta. Jutro się temu przyjrzę. A jeszcze do modułu szyberdachu była dodatkowa wiązka z uszczelkami ale za Chiny nie mam pojęcia gdzie ja można wpiąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dodomela Opublikowano 24 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2021 t32, dołożyłem moduł. Po wyłączeniu silnika, zasuwa szybę po około 5s. Następnie, po kolejnych 15s zamyka zasłonę. Działa OK. Całość można zatrzymać przełącznikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zozzowrx Opublikowano 24 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2021 Dokładnie mam tak samo 29 minut temu, dodomela napisał: t32, dołożyłem moduł. Po wyłączeniu silnika, zasuwa szybę po około 5s. Następnie, po kolejnych 15s zamyka zasłonę. Działa OK. Całość można zatrzymać przełącznikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi