m@rcin sz-n Opublikowano 21 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2021 Naszło mnie na poprawę fabryki i chcę dołożyć gniazdo zapalniczki w bagażniku, po lewej stronie tuż za lampką znalazłem gniazdo ,ale nie ma w nim prądu Domyśla sie ktoś z kolegów od czego ta wtyczka i ewentualnie czemu brak w nim prądu ,jak i gdzie ją ożywić, ewentualnie skąd jak najłatwiej pociągnąć zasilanie nie rozbierając pół auta? jeśli był podobny temat ,nie bić nie mogłem znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba1982 Opublikowano 21 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2021 (edytowane) Cześć, Ja mam gniazdko w bagażniku, zrobione w ASO, ale przewód był ciągnięty od rozdzieli bezpieczników, obok kierowcy, na dodatkowym bezpieczniku. Mam w nim napięcie cały czas, również przy wyłączonym silniku, bo tak chciałem. Gdyby było w bagażniku napięcie, elektryk nie ciągnąłby kabla przez cały samochód..... tak sobie myślę Edytowane 21 Lutego 2021 przez buba1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 21 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2021 Tak z ciekawości,na ile skroili Cię w ASO? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba1982 Opublikowano 21 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2021 Godzinę temu, JACKO29 napisał: Tak z ciekawości,na ile skroili Cię w ASO? @JACKO29, 150zl robota+materiały, ale więcej spraw wtedy było robionych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 22 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2021 Całkiem,całkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@rcin sz-n Opublikowano 22 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2021 21 godzin temu, buba1982 napisał: Cześć, Ja mam gniazdko w bagażniku, zrobione w ASO, ale przewód był ciągnięty od rozdzieli bezpieczników, obok kierowcy, na dodatkowym bezpieczniku. Mam w nim napięcie cały czas, również przy wyłączonym silniku, bo tak chciałem. Gdyby było w bagażniku napięcie, elektryk nie ciągnąłby kabla przez cały samochód..... tak sobie myślę może nie masz takiego gniazda ? przeglądałem YT znalazłem typa z QQ i on tez takiego gniazda niemiał ,ciągnął do zapalniczki w podłokietniku ciekawe od czego to jest i czemu sztrumu w nim niema ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 22 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2021 Marcin,...tego typa to chyba mnie znalazłeś bo ja montowałem z zasilaniem z podłokietnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@rcin sz-n Opublikowano 23 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2021 (edytowane) 21 godzin temu, JACKO29 napisał: Marcin,...tego typa to chyba mnie znalazłeś bo ja montowałem z zasilaniem z podłokietnika hahaha a nie zauważyłeś u siebie tej tajemniczej kostki ? Edytowane 23 Lutego 2021 przez m@rcin sz-n Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 23 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2021 Może i była,ale nie zwróciłem uwagi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRZECH0TNIK PL Opublikowano 5 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2021 Tez dojrzałem do zamontowanie dodatkowego gniazda Zapalniczki / USB na konsoli dla tylnego siedzenia . Do czek się tam najlepiej podpiąć ? bo chyba ograniczę się do 2x USB . Jest tam tez gniazdo z cieniutkimi pniami - do czego może być to cudo wiemy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 5 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2021 A nie masz gniazda w konsoli -podłokietniku??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRZECH0TNIK PL Opublikowano 17 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2022 Wreszcie założyłem dwa USB dla pasażerów tylnej kanapy . Podpięte pod gniazdo w podłokietniku . Taki plusik - gniazdo podświetlone z wyłącznikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 17 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2022 20 minut temu, GRZECH0TNIK PL napisał: Wreszcie założyłem dwa USB dla pasażerów tylnej kanapy . Podpięte pod gniazdo w podłokietniku . Taki plusik - gniazdo podświetlone z wyłącznikiem. A ja w Pulsarze zastosowałem TAKIE ustrojstwo. Też podpięte pod gniazdo zapalniczki w podłokietniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRZECH0TNIK PL Opublikowano 17 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2022 Nooo, ładne coś ! było brane pod uwagę !! ale .. przechodzenie na kanapie " z lewej do prawej strony " na maxa walnięcie butem :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 17 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2022 7 minut temu, GRZECH0TNIK PL napisał: ale .. przechodzenie na kanapie " z lewej do prawej strony " na maxa walnięcie butem Jak chcesz w to walnąć butem, jeżeli całość siedzi w schowku pod zamkniętym podłokietnikiem kierowcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość manual Opublikowano 17 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2022 Ja w Pulsarze zrobiłem tak. g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRZECH0TNIK PL Opublikowano 18 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2022 To ja źle zrozumiałem gdzie jest to USB , bo ja 1 gniazdo mam w schowku a dodałem zewnętrzne USB na tylnej ściance podłokietnika i stąd ten "but " :)) nic nie miało odstawać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi