Gość picia277 Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 Cześć. Mam do Was takie pytanko. Niedlugo będę oglądał Almerkę 1.4 96 rok, sprowadzona z Niemiec ale zarejestrowana w Polsce, 146 tys przebiegu, czarna. Prosiłbym Was o jakieś rady, na co zwracać uwagę jak będę ją oglądał, gdzie popukać, gdzie pomacac Też byłbym dźwięczny za wszelakie info, kiedy co powinna mieć wymieniane i przeglądane. Może ktoś z Warszawy miał do czynienia z Odyssey w kwesti sprawdzenia fury przed kupnem - warto, czy robią gdzies to lepiej? Dzieki z góry za pomoc, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ruda Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 w T&T Zaborowski na Puławskiej robią jak należy. Jak się zdecydujesz to daj znać, umówię Cię Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość picia277 Opublikowano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 w T&T Zaborowski na Puławskiej robią jak należy. Jak się zdecydujesz to daj znać, umówię Cię ooo super! a myślisz, że dałoby radę w sobotę? ta almerka to chyba jednak marzenia - podobno już nieaktualna - ktoś mnie ubiegł. Więc pewnie będzie to sunniaczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Valdi Opublikowano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 Czyżby aż tylu napaleńców było na kupno Nissanów, że ktoś cię ubiegł? Jeszcze nadejdą czasy, że na Nissany będa przydzielane talony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pedroz Opublikowano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 w T&T Zaborowski na Puławskiej robią jak należy. Jak się zdecydujesz to daj znać, umówię Cię Nie do konca sie z Toba zgodze. Sprawdzalem tam moja Alme przed kupnem. Posprawdzali - fakt. Za to na pelny opis (chcialem miec wsio na papierze, a nie wszystko zmiescilo sie na standardowy formularz) oraz pelna wycene potrzebnych napraw (bo tez chcialem), nie doczekalem sie do dzis. Powiem tak: jesli tam pojedziesz, to nie godz sie na to, ze Ci cos dosla - wymagaj wszystkiego od razu na miejscu. Pozniej bedziesz sie bujac, dzwonic i prosic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Scyzor Opublikowano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 w T&T Zaborowski na Puławskiej robią jak należy. Jak się zdecydujesz to daj znać, umówię Cię Nie do konca sie z Toba zgodze. Sprawdzalem tam moja Alme przed kupnem. Posprawdzali - fakt. Za to na pelny opis (chcialem miec wsio na papierze, a nie wszystko zmiescilo sie na standardowy formularz) oraz pelna wycene potrzebnych napraw (bo tez chcialem), nie doczekalem sie do dzis. Powiem tak: jesli tam pojedziesz, to nie godz sie na to, ze Ci cos dosla - wymagaj wszystkiego od razu na miejscu. Pozniej bedziesz sie bujac, dzwonic i prosic. Ktoś Cię nie lubił Ja dostałem wszystko z marszu i jeszcze nigdzie mi tak fachowo nikt nie obejrzał auta... pzd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ruda Opublikowano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 w T&T Zaborowski na Puławskiej robią jak należy. Jak się zdecydujesz to daj znać, umówię Cię Nie do konca sie z Toba zgodze. Sprawdzalem tam moja Alme przed kupnem. Posprawdzali - fakt. Za to na pelny opis (chcialem miec wsio na papierze, a nie wszystko zmiescilo sie na standardowy formularz) oraz pelna wycene potrzebnych napraw (bo tez chcialem), nie doczekalem sie do dzis. Powiem tak: jesli tam pojedziesz, to nie godz sie na to, ze Ci cos dosla - wymagaj wszystkiego od razu na miejscu. Pozniej bedziesz sie bujac, dzwonic i prosic. Ktoś Cię nie lubił Ja dostałem wszystko z marszu i jeszcze nigdzie mi tak fachowo nikt nie obejrzał auta... pzd jak wyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.