dosko_pl Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 Witam, rozładował mi sie akumulator. Niestety po wymianie na nowy przestało działać otwieranie autka z pilota. Próbowałem zaprogramować wg procedury - 6x z 0 na ON kluczykiem w ciągu 10 sekund i niestety kierunki się nie mrygają po tym , aby przejść do procedury programowania kluczyka. Jakiś pomysł co robie nie tak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasko122 Opublikowano 7 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2021 Witam Z tego co piszesz wynika, że kłopoty spowodowane są źle włożoną baterią. Sprawdź to. Bateria prawdopodobnie jest odwrotnie założona lub nie kontaktuje. Po wymianie baterii w pilocie nie trzeba nic programować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasko122 Opublikowano 7 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2021 Przepraszam. Pospiesznie czytając zrozumiałem, że chodzi baterie w pilocie, ale przy wymianie akumulatora też nie miałem problemów z kluczykiem. Mogą być problemy z kodowanym radiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikusina Opublikowano 19 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2021 Po wymianie akumulatora nie trzeba nic robić z kluczykiem. Jakieś 2 miesiące temu włożyłem nowy akumulator. A auto stało (otwarte) bez akumulatora tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muzykant Opublikowano 9 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2022 Miałem już podobne historie, ale dzisiaj przysiadłem i w końcu mi się udało. Polecam zrób dokładnie tak, mi się udało. 1.wsiądź do auta od strony kierowcy , zamknij za sobą drzwi 2.Ręcznie zamknij /zarygluj drzwi od strony kierowcy 3.Włóż kluczyk 6 x góra /dół, czyli tak jak robiłeś, 4.wyjmij kluczyk - powinny kierunki mrugnąć - Pamiętaj kluczyk nie jest w stacyjce 5.przycisnij i trzymaj UNLOOK i wciśnij 3 x LOOK 6. Włóż kluczyk do stacyjki i przekręć zapłon - kierunki powinny dać znać że żyją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muzykant Opublikowano 24 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2022 W moim przypadku dzieje się tak co jakiś czas, dzisiaj znowu pilot przestał działać, żadna wymiana baterii, żaden akumulator, ot tak typ ma. Wysiadam nie nie mogę zamknąć drzwi z pilota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikusina Opublikowano 31 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2022 (edytowane) W dniu 9.02.2022 o 14:59, Muzykant napisał: 5.przycisnij i trzymaj UNLOOK i wciśnij 3 x LOOK Ten pierwszy to chyba znaczy "odzobacz". Ciekawe kto ma taki przycisk u siebie, hehehe... ? Edytowane 31 Marca 2022 przez mikusina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi