dOob Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Cześć, Przeszukałem forum lecz nie znalazłem podobnego wątku. W jaki sposób organizujecie przestrzeń pod pierwszą podłogą bagażnika w Waszych T32? Nie ukrywam, że przyzwyczaiłem się do fabrycznego rozwiązania jakie miałem w poprzednim samochodzie. W obecnym T32 wszystko co umieszczę pod pierwszą dzieloną podłogą "jeździ" po całej dostępnej powierzchni dudniąc niemiłosiernie. Remedium mógłby być wkład jaki zamówić można z popularnego chińskiego portalu zakupowego. Może ktoś już testował u siebie i może podzielić się opinią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakor Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Ja daję półki na niższy poziom pod spodem parasolki (latają - myślałem nad gumową matą), druga półka często na sztorc. Organizer ma tą wadę, że jak chcesz cały bagażnik wykorzystać albo wrzucić coś ciężkiego czego półki nie uniosą będzie z nim kłopot co z nim zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bastekpastek Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2021 (edytowane) kupiłem taką matę jak na zdjęciu. chciałem kupić gumową ale wszystkie miały wysoki rant i bałem się że nie będzie można postawić półki, a ta jest niska i spokojnie można to zrobić. Edytowane 19 Kwietnia 2021 przez bastekpastek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakor Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Ja myślałem o macie gumowej na m2. Płaskiej bez żadnych rantów. Ale jakoś na myśleniu się skończyło, ale może trzeba się ogarnąć i coś zamówić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArtM Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Ja mam gumową z rantem, wrzucam buty po nartach i bez stresu ze coś wypłynie na bok. W poprzednim aucie wylało się mleko i wszystko zostało na macie także ja polecam z rantem??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bastekpastek Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Na buty mam worek ?, a gumową z rantem mam na górną część, ale leży w garażu bo mnie denerwuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zozzowrx Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2021 W dniu 6.04.2021 o 12:54, dOob napisał: Cześć, Przeszukałem forum lecz nie znalazłem podobnego wątku. W jaki sposób organizujecie przestrzeń pod pierwszą podłogą bagażnika w Waszych T32? Nie ukrywam, że przyzwyczaiłem się do fabrycznego rozwiązania jakie miałem w poprzednim samochodzie. W obecnym T32 wszystko co umieszczę pod pierwszą dzieloną podłogą "jeździ" po całej dostępnej powierzchni dudniąc niemiłosiernie. Remedium mógłby być wkład jaki zamówić można z popularnego chińskiego portalu zakupowego. Może ktoś już testował u siebie i może podzielić się opinią? Mam i ogólnie polecam tylko wkurza mnie ze półki nie są idealnie równo po położeniu na tym organizerze. Musiałbym wyjąć deskę która jest bezpośrednio nad kołem ze wzmacniaczem wtedy jest ideał ie jednak organizer naciska bezpośrednio na wzmacniacz i trochę się obawiam czy nie uszkodzi Kupiony na Allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dOob Opublikowano 8 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2021 Dzięki za wszystkie odpowiedzi i pomysły. Nie będę tworzył już osobnego wątku niemniej podepnę się jeszcze z następnym pytaniem o zastosowanie dla klipsów ze zdjęcia. Póki co wpiąłem weń zapięcia tylnych pasów żeby nie obijały się o plastki podczas jazdy bez pasażerów ale nie jestem przekonany czy to projektant miał na myśli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakor Opublikowano 8 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2021 (edytowane) Dopiero teraz je odkryłem Wydaje się, że są po to aby przytrzymać pasy jak korzystasz z pełnej przestrzeni ładunkowej, ale pewnie w instrukcji jest opisane po co one są. Dokładnie! Edytowane 8 Maja 2021 przez Smakor 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JackSet Opublikowano 17 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2021 Stosuje zapinkę od poczatku. Proste i funkcjonalne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi