gre Opublikowano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 filmik!! http://www.megaupload.com/?d=6UM8Z0WE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pavoolon Opublikowano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 miedzy 5-7 tys rpm to juz jest rzeznik 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jordi Opublikowano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 no ze tak powiem daje rady , i widac ta moc w lasnie od tych 5 tys, ciagnie ostro musze u siebie nagrac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 serwer przemęczony no... w realu to cisnie w fotel jak choolera, taki mega ciąg zaczyna się na III biegu - masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 7 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 serwer przemęczony no... w realu to cisnie w fotel jak choolera, taki mega ciąg zaczyna się na III biegu - masakra :oops: DZIEKI ALE TU JEST TYLKO 0,5 BARKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 o tak jak u mnie - dawaj robimy ustawke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onyx Opublikowano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 ja bede sedzia liniowym hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 Ps. moze ktoś mi wysle to nagranie na kubcioooo@o2.pl ?? NO nie moge za chiny tego sciągnąc... ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość elcoruso Opublikowano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 Ja pierdziele ale to ciągnie! Nahle sie zrobil ponad 2 paki :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pavoolon Opublikowano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 poszlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 widzę dziękuje NO filmik calkiem calkiem - sam musze taki nagrać 0-200km/h już przeboleje te klopoty z trakcją... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 8 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 młody tez mierzył a filmiku nie dał :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 8 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 młody tez mierzył a filmiku nie dał :cry: Mołody niestety jest grubo ponad naszymi osiągami, jego opis GG głosił iż ma 16 sek od zero do 200km/h, wnioskuję że spokojnie przekroczył 300koni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jarkk Opublikowano 8 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 nio miodzio, więcej takich filmików !!! pięknie się kręci.....coraz bardziej mnie ciągnie w kierunku poprawiania czegokolwiek coby miało wpływ na osiągi w mojej Primerce.....jedyny ból to brak środków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KOSA Opublikowano 8 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 no......... troszke gorzej niż R1 ale jak na puszkę całkjem przyzwoicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 8 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 no......... troszke gorzej niż R1 ale jak na puszkę całkjem przyzwoicie R1?CO TO?JAKĄ PUSZKĘ? :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość microlot Opublikowano 8 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 R1 to YAMAHA - z tego co kojarze to najmocniejsza wersja cos ok 180 kucy a puszka to penie samochod :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość --Mlody-- Opublikowano 8 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 młody tez mierzył a filmiku nie dał :cry: Mołody niestety jest grubo ponad naszymi osiągami, jego opis GG głosił iż ma 16 sek od zero do 200km/h, wnioskuję że spokojnie przekroczył 300koni... ty... ironicznie brzmiacy master zapierdalaczu and quater mile rejserze , nawet nie spytales mnie czym mierzylem, gdzie, w jakich warunkach, a pier**lisz, widze ze wiele rzeczy cie w zyciu gryzie, (np. ciagle wypominanie `NIEOGRANICZONEGU BUDZETU Gre` i gadanie `ze jak ma sie pieniadze... bla bla bla` ) . Podziwiam twoj zapal do robienia druciarstwa w garazu, bo jestes naprawde niezly `mozg` jesli chodzi o nissany,mechanike itd, ale jak Ty pier**lisz o wiesniackich `sportowych wlewach paliwa` albo k**wa plomieniach na masce ktora ma wyciete `fale Dunaju` albo innych wiesniackich wstawkach to sie nie odzywam i nie komentuje. Pomiar zrobilem z kolega, w miescie , na drodze ktora nie byla idealnie prosta(rowna), on trzmal stoper i powiedzial mi jaki czas +/- wyszedl. Nagram jak bedzie sucho dokladnie taki sam pomiar z tego samego miejsca i wrzuce na forum zebys mial przy czym zczochrać koper. Albo wysle Ci na maila lepiej , zeby nie bylo pozniej ze wrzucam na forum i jaram sie ze mi fura za***rdala. W odroznieniu od Ciebie, nigdy nie robilem auta pod 1/4 mili, troche wiecej wymagam od siebie niz bycie za***istym w jezdzie na wprost, ciekawe czy bedziesz potrafil wykorzystac walory swojej turbo primery lecac poslizgiem przy ponad 130 km/h... Wiec nastepnym razem zanim napiszesz cos ironicznego, brzmiacego podobnie , zastanow sie 2 razy czy nie lepiej jakos mnie spytac o co biega. PS. Pomijam to co napisales na gg bo tez uznalem ze szkoda meczyc klawiature zeby Ci odpisac. PS2.Przeczytaj dwuktortnie i przeanalizuj. Zwroc uwage na pisownie trudnych wyrazow. PS3.Nie wspominam o Twoich bajkach z pomiarami mocy w primie, bo po co... nieprawdaz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 8 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 no cooba te texty o NIEOGRANICZONYM BUDGECIE są conajmniej irytujące, nie wiem co przez ciebie przemawia :shock: ?? ale nie jest to fair Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 8 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 Młody poprostu byłem cholernie ciekaw jak CI sie to udało osiągnąc 0-200km/h w 16 sek oczywiście wywnioskowałem to z twojego opisu na GG... Tak sobie wziąłem inne mocne bryki do porównania i wychodzi na to że twoje auto przyspeisza lepiej niż nie jedno FERRARI, PORSCHE czy MASERATTI - czysta ciekawość... Być może prawdą jest ta twoja moc z której do tej pory nikt z Turbokillersów nie moze uwierzyc ja zresztą też... (tylko 0,5 bara i 236koni na kołach...) Ps. moja pasją są osiągi i jazda na wprost tak już jest inni lubią zakrętasy itd a ja wole dyscypline nieco mniej stresującą ale dającą dużo radochy. Pss. Co do GRE to dla mnie kasa która już poszła w to auto wydaje się być astronomiczna, ale człowiek na błędach się uczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 8 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 Pss. Co do GRE to dla mnie kasa która już poszła w to auto wydaje się być astronomiczna, ale człowiek na błędach się uczy... sorry zajączku ale wiekszosc błedów za twoją namową popełniłem, a szkoda ale cóż, mądry polak po szkodzie Być może prawdą jest ta twoja moc z której do tej pory nikt z Turbokillersów nie moze uwierzyc ja zresztą też... (tylko 0' date='5 bara i 236koni na kołach...) ta moc jest potwierdzona!! sprawdzona w olsztynie przez jetronik, jesli wiesz co to jest?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Scyzor Opublikowano 8 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 Apeluję o spokój. Znowu będziecie się żreć o pierdoły? Zacznijcie stosować jedną zasadę: kąśliwe komentarze zostawcie dla siebie, a starajcie się zadawać konkretne i sensowne pytania i udzielać rzeczowych i pozbawionych emocji odpowiedzi. W innym wypadku zaczną znów ginać posty, a wątki zostaną pozamykane. Jesteście dorośli, wierzę, że potraficie się dogadać. pzd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 8 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 Chłopaki Sorry za zamieszanie. Dalszą dyskusje przeprowadzamy na GG. Przypominam że temat dotyczy filmu z meskim wozem naszego klubowicza rozpędzajacego sie do 200km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 8 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 chlopaki, dajcie spokuj, dlaczego do mnie nikt sie nie czepia ze mam ponad 200 koni??? :shock: kazdy orze jak moze. ja np. czesci na manuala zbieram od wakacji. koszt 1500 a 2000$ jesli bede chcial turbo tez bede kupowal pojedyncze rzeczy tak aby w koncu byl pelen zestaw. "nie odrazu krakow zbudowano" pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jordi Opublikowano 9 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2005 hmmm poziom dyskusji, ze tak powiem mizerny, ale pomijajac to, tez srednio mi sie chce wierzyc w 16sek do 200km/h. Ale naprawde nie bede sie spieral bo moze tak jest i jezeli tak to gratuluje wyniku pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi